maandag 29 juni 2015

Zand marktplaats

Aarde en zand aangeboden en gezocht op Marktplaats. Koop of Verkoop zand op Marktplaats. Bij interesse graag mailen. Als het mogelijk zou zijn bezorgen tegen vergoeding.


KAATSHEUVEL - Marktplaats heeft maandag advertenties van Eftelingbeeldjes van haar website gehaald. Het pretpark had hierop aangedrongen, aangezien het geen originele beeldjes betreffen.

De aanbieders van de beeldjes hebben nog niet gereageerd op de Efteling. LOON OP ZAND - Marktplaats voor gratis en tweedehands af te halen spullen in Loon op Zand en omstreken. Deze is afkomstig uit de kruipruimte. Het zand is gratis op te halen. Het huis beschikt over een achterom, waardoor het zand vervoert kan worden naar de straat zijde.


Wilt u niet de gehele hoeveelheid bent u ook van harte welkom. Mocht u al het zand ophalen . De gemeente investeert daarom in cultuureducatie voor leerlingen van de basisscholen. Dongen aangehouden ter zake heling.

Hij had op Marktplaats een in Oosterhout gestolen fiets te koop aangeboden. Een 55-jarige Oosterhouter deed aangifte van diefstal van een fiets. Van oudsher diende dit plein als marktplaats. De kadastrale eigenaar van de kapel is de Roomsche Gemeente van Zandoerle. Te zwaar om te tillen maw moet met aanhanger worden opgehaald en overgeschept.


Het festival is al aanstaande zaterdag al. Maar het is helaas uitverkocht. Ik ben een beetje laat met kaartjes bestellen. Is er nog een site of een manier om aan kaartjes (stuks) te komen? TRANSPORT STEENHANDEL GRONDVERZET.


Beoordelingen van klanten. In totaal big bag straat zand. Gratis tegels af te halen in Badhoevedorp. Bekijk deze advertentie. Over na bestrating tuin.


Hoornpitten die zijn aangetroffen op het terrein van de vleeshal leverden een datering op die in overeenstemming is met de historische bronnen. Door de aanwezigheid van meerdere afvalkuilen met hoornpitten en . Jorick is een grote, enorm vriendelijke en brave ruin van 1.

MARKTPLAATS ZONDER REGELS. Plaats je bericht, enjoy! Levering van Schelpzand. Dat doen wij al vanaf SRD 75. Desgewenst kunnen wij het geleverde zand ook voor u verwerken.


Ik verkoop ook heel veel via Marktplaats en krijg veel biedingen, maar spullen ophalen, ho maar. Ik had gisteren op Marktplaats een mobiel gekocht omdat mijn mobiel stuk is gevallen. Op onze marktplaats vindt u een enorm aanbod voordelige gebruikte laboratorium apparatuur en lab inrichting. Voordelig geprijsd en vaak met garantie. Houten schuurtje zelf afbreken en gratis mee te nemen.


Mest, ezelmest, beter dan paardenmest! De beste mest voor de moestuin of bloementuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.