dinsdag 23 juni 2015

Zwemmen bij de eemhof

Snelle stromingen, bochten, hobbels. Snelheidsduivels amuseren zich kostelijk met de razendsnelle afdaling van de wildwaterbaan. In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Kinderen tot jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene van minimaal jaar komen zwemmen.


Per kinderen moet er minimaal begeleider aanwezig zijn in het zwembad. Bij kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma moet er minimaal begeleider binnen handbereik van de kinderen .

Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Dagarrangement op De Eemhof. In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie . In de Aqua Mundo in De Eemhof kun je natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen in het golfslagbad. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider.


Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Lees reviews van Zwembad Aqua Mundo De Eemhof Zeewolde Flevoland Nederland.


Center Parcs De Eemhof : Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt.

Een dagje centerparcs of een weekendje weg in het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs DE EEMHOF ! Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen! Hierbij wil ik een klacht melden over Center Parcs : Denk je een heerlijk dagje te gaan zwemmen bij de Eemhof. Ik wilde mijn nichtje en vriend graag een leuke dag bezorgen.


Er was in eerste instantie niks a. Want oh: wat kun je hier heerlijk zwemmen , plonsen, glijden en relaxen! Maar voor wie er nog nooit is geweest: wij van Parkvakanties nemen je mee . Center Parcs de Eemhof : Zwemmen in aqua mundo. Het zwembad is gelegen in Zeewolde en is gemakkelijk te bereiken. Voor slechts € 12- kunt u 10x komen zwemmen ! Dat is slechts € 1- per persoon, per keer!


Komend voorjaar komt De Eemhof met een nieuwe activiteit voor de Aqua Mundo. Een DJ zet dan de Aqua Mundo op zijn kop met de laatste hits en . Voucher per maximaal personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.