maandag 29 juni 2015

Huisje met sauna en jacuzzi

Wellnesshuisje met jacuzzi en sauna huren? Bekijk de vakantiehuisjes hier. Bij HappyHome kunt u kiezen uit bijna 1vakantiehuizen en vakantieparken met een privé sauna.


En dan met een fraai tintje weer naar huis ! Deze luxe suite is te vinden in een oud huis op een parkachtig terrein. De jacuzzi en sauna met buitendouche zijn midden in de natuur uit natuursteen aangelegd.

Binnen vind je een grote jacuzzi met flatscreen-TV, boxspring-be houtkachel, massagebank en luxe designmeubelen. Deze woning is ook boekbaar met hond! Bent u toe aan rust en ontspanning? Kies dan eens voor een vakantiehuis met wellness faciliteiten.


Een aantal vakantiehuizen beschikken over een jacuzzi , sauna en infrarood cabine. Zo kunt u na een actieve dag de spieren even helemaal ontspannen. Wat dacht je van een privé- jacuzzi op je terras, een 4-persoons sauna in je vakantiehuis, een badkamer met bubbelbad en rainshower?


Er staat ook een heerlijke Rituals doucheset voor je klaar.

Van deze vakantie kom je als herboren terug, wedden? Voor kinderen zijn er diverse voorzieningen als kinderbestek, - servies, . Wat dacht u van overnachten in een boomhuis , een wigwam, op het water, in een echt boswachtershuisje of in een super-de-luxe design bungalow? Bungalowpark It Wii Friesland. Vakantiehuis DG310: Luxe persoons bungalows met jacuzzi op een klein.


Uddel Gelderland Nederland. U bent op zoek naar de ultieme luxe en de ultieme romantische escape met uw partner. En waar kan dat beter dan in een huisje met een sauna én een jacuzzi voor personen?


Speciaal voor u hebben wij daarom de . Bewonder samen de sterrenhemel tijdens een romantisch weekendje weg in een luxe huisje met jacuzzi. Ideaal om er even samen. Net over de grens in Dld: Superluxe vakantiehuis met Jacuzzi. Dutchen biedt u een ruime keuze aan luxe vakantiehuizen aan zee waar u helemaal tot rust kunt komen, vaak op slechts enkele minuten loopafstand van het strand. Naast alle luxe in het huis beschikt de villa over een WWOO buitenkeuken, een stoere houten picknicktafel en knusse stookplaats met loungebanken.


Ook vindt u een gloednieuwe Finse sauna inclusief infrarood stralers en buitendouche in de tuin! Geniet van zon, zee, strand en wellness op . Met een datum worden zoveel mogelijk alleen de nog vrije vakantiehuizen getoond. STAP 3) Beperk het zoekresultaat met filters.

STAP 4) Bepaal de sortering van de woningen. Zo komen wij helemaal tot elkaar en is het heerlijk ontspannen. Ik wil geen huisje in een Landal parc, die hebben namelijk ook huisjes met buiten jacuzzi volgens mij, maar . Een vakantiehuisje huren met sauna , hottub, jacuzzi of Turks stoombad kan het hele jaar door.


Doordat je binnen in het huisje genoeg mogelijkheden hebt om heerlijk te genieten, is het niet noodzakelijk dat het buiten heerlijk warm is. Juist in de winter kan een wellness vakantie veel doen. De winterdip zit er dan bij veel. Lekker relaxen in een sauna tijdens je vakantie?


Zo kom je tijdens je vakantie of weekendje weg helemaal tot rust! Vakantievilla (6p) met sauna , buiten jacuzzi en open haard op vakantiepark de Marke van Ruinen, Drenthe (V)Vrijstaande vakantievilla (6p) in natuurrijke omgeving. De villa ligt op een vakantiepark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.