vrijdag 24 maart 2017

Bloembollenactie

Momenteel organiseert Baltus Fundraising acties in Europese . Begin dit schooljaar besloten we met de werkgroep feestelijkheden van onze ouderraad uit te kijken naar een nieuwe geldactie. Zo kwamen we terecht bij Baltus voor een bloembollenactie , een mooie, groene en originele actie, die aansluit bij de visie van de school. Een verkoopactie die het altijd goed doet is een bloembollenactie.


Van mooie bloemen wordt namelijk iedereen vrolijk. Gegarandeerd dat u dus veel bloembollen verkoopt met deze actie en daar fleurt elke penningmeester van op!

Is het buiten nat en kil? Geef je winterdip geen kans, en doe mee met de bloembollenactie van NatuurMilieuteam Zuid. Geniet nu vast van de voorpret!


Bij aankoop van euro aan bloembollen , ontvangt u een gratis pakket bloembollen aan de kassa. Bloembollenactie - Verbijsterende Bijen. Bijen en nectarminnende insecten zijn onmisbaar voor onze voedselproductie. Ze vliegen vanaf het vroege voorjaar van bloem tot bloem op zoek naar nectar.


Hierdoor nemen ze telkens een klein beetje stuifmeel met zich mee, waardoor ze bloemen (oa van groenten en fruit) gaan . Jij een mooie tuin, wij een mooie tuin!

Onder dat motto organiseert Rosengaerde een bloembollenactie. De opbrengt gaat naar onze beweeg- en beleeftuin. De beweeg- en beleeftuin van Rosengaerde is een jaar geleden geopend en inmiddels uitgegroeid tot een trefpunt . Werkgroep Betuwe organiseert in het najaar een bloembollenactie.


Door mee te doen steunt u christenen in Irak en helpt u mee om het Evangelie te verspreiden. In Opheusden en Geldermalsen is bezorgen mogelijk. Andere plaatsen alleen na overleg.


Ophalen is ook mogelijk, wij nemen n. ZWARTEWATERLAND - Basisscholen uit de gemeente Zwartewaterland kunnen zich opgeven voor de bloembollenactie van Natuur en Milieu. De bestellingen kunnen nog worden opgegeven tot oktober. Daarna worden alle bestellingen verwerkt.


Wij hopen dat deze bloembollenactie een even groot . Goed voor bijen en goed voor bijenhouders. De NBV en bloembollenteler Jac. De verwilderingsmengsels leveren een enorme bijdrage aan de stuifmeelbehoefte die veel insecten, waaronder honingbijen, in het voorjaar hebben. Vanaf vandaag hebben de kinderen een folder en een bestellijst meegekregen voor de bloembollenactie.


Met het geld wat de actie opbrengt hopen we materialen voo. BLOEMBOLLEN AKTIE November Op Dinsdag November vind de bloembollen actie , waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de jeug weer plaats. Met deze opbrengst kunnen we weer activiteiten voor de jeugd organiseren of materiaal aanschaffen.

Nu moeten we natuurlijk er wel voor . Vele zakjes met tulpenbollen zijn bij maatschap Joling gereed gemaakt door het damesteam. Dit met het oog op de bloembollenactie van donderdag oktober. De tulpenbollen zullen die dag verkocht worden in de gehele (voormalig) gemeente . Wat is de bedoeling: Elke speler krijgt een mooie gekleurde folder mee, met bestelformulieren.


Belangrijk is dat op deze formulieren naam en team word vermeld van de speler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.