donderdag 23 maart 2017

Gommers houtbouw

Houtbouw is niet alleen een duurzame oplossing. Hout is een prachtig en natuurlijk product, waar wij de mooiste dingen uit vervaardigen. Hout is veelzijdig , flexibel in gebruik en gaat lang mee. Het is dus zowel een sfeervolle, praktische als een duurzame oplossing.


Cape cod kapschuur met oude dakpannen. Eiken veranda met schilddak.

Red cedar berging met inpandige veranda. Garage, carport, berging en veranda. Wagenloods van red cedar. Uw idee of onze ontwerptekening met aanvraag van de vergunning tot afwerking wordt door ons volledig begeleid. Ruime keuzes in garages en schuren!


Duration: minutes, seconds. De meest volledige site met ruim 66. Gommers houtbouw Kollumerzwaag op Telefoonboek. De handeling werd op ludieke wijze gedaan door een balk van 20×door te zagen. Na het door zagen was de opening een . Tijdens deze dagen komen bezoekers alles te weten over wat er mogelijk is bij het bedrijf uit Kollumerzwaag.


Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp dat zorgt voor de houten sfeer die u wil uitstralen. BERLTSUM – De nieuwbouw van het ijsclubgebouw Berltsum is afgerond. Het bestuur van IJsclub Berlikum heeft bovendien plannen om het terrein passend in te richten voor de winter- en zomergasten. See what people are saying and join the conversation. COMMERCIAL GOMMERS HOUTBOUW KOLLUMERZWAAG.


Voor gebruik tijdens beurs op website of bij een presentatie. De compleet ingerichte, comfortabele woning van hout kan vergunningvrij in achtertuinen worden geplaatst. Tien Friese bedrijven werken mee aan het vernieuwende concept.


Work hours, Add information. Description, Add information. Omrop Fryslân is de regionale stjoerder fan Fryslân. De omrop bringt nijs op ynternet, radio en tv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.