vrijdag 24 maart 2017

Zwembad zuidplein rotterdam openingstijden

Zwembad Charlois, Rotterdam. FloatFit de les voor jou! Bij het zwembad kan je terecht voor zwemlessen voor jong en ou voor verschillende aquasport groepslessen en voor banenzwemmen.


Zie de website van het zwembad voor een uitgebreide beschrijving van alle activiteiten en de zwemtijden. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. De meest volledige site met ruim 66.

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Vind jouw zwembad in Rotterdam via ons overzicht van alle zwembaden. Zoek op postcode en wijk en ga zwemmen in Rotterdam.


Resultaten van zoekmachines! Het zwembad is redelijk klein, met. OPENINGSTIJDEN WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN (tijden van de passages van het centrum, niet van de winkels) Maandag 6. Met dit unieke staaltje van hergebruik blijft het bestaande gebouw (met historische waarde) behouden en wordt onnodige nieuwbouw .

Het Inge de Bruijn Sportfondsenbad heeft het gehele jaar door een aangename water- en luchttemperatuur. Wildwaterbaan, Bubbelbank, Glijbaan en Jetstreams. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Winkelcentrum Zuidplein RotterdaShoppen, eten, beleven.


De wijk Zuidplein is het hart van Rotterdam -Zuid. In en rond de wijk zijn veel voorzieningen die ook bezoekers van buiten Charlois en Rotterdam trekken. Het bus- en metrostation is een belangrijke entree van de stad en bedient met een . Altijd zomer in zwembad De Fakkel!


Het recreatiebad is vandaag geopend van : 09:- 16:uur. Zin in zwemmen en swingen in een subtropisch zwemparadijs . Het podium met theater dat je raakt. Actuele onderwerpen die er toe doen: het gaat om jou! Bekijk het programma of koop je kaarten online.


Ik kom hier meestal met kids voor zwemles. Je hebt hier een bewaakte parkeerplaats en fietsenstalling en het ligt naast het bus en metrostation zuidplein. Kortom prima bereikbaarheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.