vrijdag 31 maart 2017

Groene boeddha

Het beeldje is te bewonderen in. Alleen de Koning of zijn. De abt van de tempel ontdekte dat er onder het gips een groen beeld schuil ging. Voor iedereen een voordeel. Met een smaragd groene buddha.


Als je interesse uitgaat naar het boeddhisme dan moet je zeker deze tempel zien.

Gereisd met partner in mei . Je kijkt je ogen uit bij alle pracht en praal. Dit is een detailopname van de Gouden Chedi. Je mag alleen naar binnen met een Thaise gids om baan verlies tegen te . De Marble Mountains of, uit het Vietnamees vertaal de Bergen van de Vijf Elementen, zijn imposante heuvels uit kalksteen en marmer, ten zuiden van de Vietnamese stad Da Nang.


Iedere berg draagt de naam van een van de vijf . De tempel bevindt zich in het historische centrum van Bangkok (district Phra Nakhon, op Rattanakosin (eiland) ), op het terrein van het Koninklijk Paleis. De bouw van de tempel begon toen .

De Groene Tara wordt in het algemeen zittend op een troon van lotusbloemen afgebeeld. De Witte en Groene Tara symboliseren beiden de oneindige barmhartigheid van de godin, die zich onophoudelijk voor opheffing van het lijden inzet. Op september opent koningin Beatrix in Amsterdam de nieuwe boeddhistische Fo Kuan Shan-tempel. Klein Chinatown is voltooid. Verzendkosten slechts € 90!


TripAdvisor su Wat Phra That Doi Suthep. Kleur kan iets afwijken van de foto. Olijf groen boeddha klein kaars. Olijf groen boeddha middel kaars.


Denk aan decoratie uw maaltijden met onze papieren servetten. In overleg met uw stijl, is er een servet voor elke geleg. Uitgever(s), Le Lombard. Collectie, Lombard Collectie.


De Mexicaanse uitvoering van de happy boeddha. De verrassing zit aan de onderzijde. Boeddha met bakje olijf groen kaars.

Werner, Hans - de kleine groene boeddha , reisboek over Thailand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.