maandag 27 maart 2017

Douglasvision veranda

De onderdelen zijn gemaakt van gelamineerd duurzaam douglashout. Bij het lamineren word het douglashout doorgezaagd en weer aan elkaar gelijmd waardoor het hout niet meer kant vervormen, en zo dus kaarsrecht blijft. De veranda geeft u een heerlijk buitenleven gevoel en kan geheel op wens en maat worden gemaakt.


Optioneel zijn er wanden te plaatsen zoals hierboven van strakke blokhutprofielen, of van fijnbezaagde zweeds . Deze prijs is inclusief levering in Nederland en België.

Bekijk onze aanbieding in onze webshop. Gelamineerde douglas planken Opaal en Helder dakplaten Maatwerk mogelijk. Met deze veranda vergroot u uw woongenot het hele jaar door en geniet . Buiten maar toch ook een beetje binnen.


Impregneren tegen meerprijs mogelijk. Geimpregneerd uitgevoerd: € . Als u uw tuinverblijf op de grens van uw tuin plaatst en gebruik maakt van het unieke wandsysteem, heeft u geen extra schutting nodig. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

PEFC Productspecificaties: Funderingsmaat (bxd) 394x2cm. Bent u opzoek naar een luxe veranda voor bij u thuis vraag dan een offerte aan en laat u verassen door onze zeer scherpen prijzen! Vego levert een ruim assortiment scherp geprijsde kwaliteitsproducten. We zijn officieel dealer van de bekende merken in Sierbestrating, Tuinhout en Tuinverlichting. Makkelijk te bestellen op Nubuiten.


Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Eenvoudig online bestellen ! Benieuwd naar het assortiment van Hout- en Steenhandel Kortenhoef? Douglas tuinhout, tuintegels en In-lite verlichting! Dit zijn voorbeelden van de mogelijkheden.


Wij maken samen met u een schets en een offerte voor de benodigdheden. Naam oplopen Naam aflopen Prijs oplopen Prijs . Alles dat nodig is voor de aanleg van uw tuin, zoals sierbestrating, grind en tuinhout vindt u hier, inclusief uitgebreid en goed advies van de medewerkers. Breng een toost uit op het goede leven!


Deze overkapping wordt als bouwpakket gelever zodat u zelf eenvoudig uw eigen overkapping kunt bouwen. Zweeds rabat en met geïmpregneerde vloer.

Geeft sfeer in de tuin, modern of klassiek model. Beschermt uw tuinmeubelen tegen weersinvloeden en u kunt langer buiten zitten. Als opties: verlichting, een spie, glazen zijwan zonnedoeken of schuifwand. Veranda - terrasoverkapping, gemaakt van aluminium.


Ook verkrijgbaar in hout (geïmpregneerd of lariks) Deze is . Heel het jaar kunnen genieten in uw tuin? Het kan met een houten overkapping!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.