donderdag 30 maart 2017

Steigerhouten tafels voor binnen

Steigerhouten tafels geven een sfeervol karakter aan iedere ruimte. We maken onze tafels in elke gewenste afmeting. We hebben een collectie van tientallen verschillende modellen.


Alles in elkaar gezet met rvs schroeven. Kleur blank kan gebeits.

Nieuw Vijf personen of meer. Bijzondere collectie steigerhouten tafels en industriele tafels, met industriele materialen en afwerking. Stoere tafels op maat, ook via de webshop! Alle tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout.


De mogelijkheden voor jouw steigerhouten. X poten 1xbr steigerhout zonder stoelen vaste prijs 1euro. Mooie steigerhouten tafels verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Handgemaakte natuurproducten waardoor iedere tafel uniek in zijn soort is. De mooiste steigerhouten tafels voor binnen en buiten. Gemakkelijk online te bestellen. Showroom met uitgebreide collectie.


Naast onze steigerhout tafels voor binnen , bieden wij ook een ruim assortiment aan steigerhout eettafels voor buiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige tafel Bintan. Dit is een degelijke en goed afgewerkte eettafel gemaakt van gebruikt steigerhout. Rondom afgewerkt met een rand.


Op zoek naar een steigerhouten tafel ? Bij ons vind je diverse modellen tafels van steigerhout. Wij beperken ons niet alleen tot de standaard tafels en maten. In ons assortiment hebben wij vierkante steigerhouten tafels , tafels met wit onderstel, landelijke tafels, kloostertafels en meer! Of wat dacht je van een steigerbuis tafel. De tafels kunnen in elk gewenst formaat gemaakt worden, het zijn maatwerkproducten.


Een steigerhouten tafel zorgt voor een sfeervol karakter in iedere woonkamer, eetkamer of zelfs in de achtertuin.

Elk van onze steigerhouten tafels is uniek omdat wij in onze eigen werkplaats alle tafels zelf maken. Eettafels en tafels van steigerhout te kust en te keur. Gezien onze ervaring weten wij hoe je die het best kunt maken. Hier ziet u ons ruime assortiment en er zijn nog veel meer . Een tafel van steigerhout als middelpunt in uw huiskamer straalt gezelligheid uit en kan de alledaagse belasting van een druk huishouden prima aan!


Laat je verrassen door onze unieke eethoeken! Bezorgen en afhalen Veilig betalen met IDEAL Op maat gemaakt Beoordeling. Je hebt nu je eigen steigerhout tafel Kim gemaakt!


Je kunt de tafel zowel binnen als buiten plaatsen. Wil je de tafel helemaal naar je eigen smaak maken? Dan kun je ook de tafel pimpen door middel van een likje verf of andere decoratie!


Kijk voor inspiratie op onze inspiratiepagina! Klik hier voor ons assortiment verf . Hier vind je eiken en steigerhouten meubelen, zoals een steigerhouten of eiken eettafel of andere meubelen van hout van je keuze. In veel maten en behandelingen beschikbaar!


Veelal gratis verzonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.