maandag 27 maart 2017

Hovenier bergschenhoek

Eenvoud zorgt voor overzicht en rust. Al ruim jaar staan wij voor originaliteit en hoge kwaliteit in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Puur tuin in actief in gemeente Lansingerland en omstreken.


Dan bent u bij Van Ree Groenspecialisten aan het juiste adres! Puur Tuin hoveniers is een professioneel hoveniersbedrijf en wij zijn je graag van dienst omtrent alle werkzaamheden die betrekking .

Neem snel een kijkje in onze sfeertuinen of ons groencentrum! Balink Sierbestratingen (BSB). Gevestigd in Rotterdam hebben wij alle disciplines in huis voor een complete tuinaanleg.


Uw tuin- en boomonderhoud verzorgen wij ook. Ze kwamen bij Citytree met een vraagstuk. Welke planten passen bij mijn tuin? Hoe kan ik optimaal genieten van het buitenleven in mijn eigen tuin?

Altijd een betrouwbare Hulp bij jou in de buurt. Bekijk gratis het complete overzicht op de Nationale Hulpgids. Een mooie tuin verdient zichzelf terug. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van de aanleg van uw tuin tot het onderhoud daarvan.


Wij staan voor kwaliteit en hebben een flexibele werkwijze. Modern, klassiek of landelijk? Strakke lijnen of een natuurlijk verloop?


Samen maken we een tuinontwerp waarbij sfeer en functionaliteit goed in evenwicht zijn. Uw wensen omzetten tot een mooi ontwerp en het realiseren van de tuin is een uitdaging die wij graag aangaan! Je werkt in deze functie in teams van ca. Wij zijn op zoek naar (allround) hoveniers i. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en verzorgt de aanleg en het onderhoud van tuinen voor onze particuliere en zakelijk klanten. Vraag informatie aan of stuur een review in!


Het Groene Gilde is een hoveniersbedrijf voor de totale tuinverzorging.

Voor uw tuin verzorgen wij het ontwerp, aanleg, onderhou en onze specialiteiten. Is er iets niet in orde met deze hovenier ? Bergschenhoek , Zuid-Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.