dinsdag 28 maart 2017

Karel eykman school amstelveen

Van bepaalde situaties op onze school vinden we het belangrijk dat iedereen er op dezelfde manier mee om gaat. Dat komt de veiligheid en de kwaliteit van het leerproces ten goede. Daarom gebruiken we een aantal protocollen. In dit gebouw, aan de Jane Addamslaan 1 zitten naast de onder- midden en bovenbouw van de KES ook de bovenbouw van de Triangel en de BSO . Dat is , minder dan het landelijk gemiddelde van 1.

Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie . Wie staat er voor de klas? Buurtfacts zette alle beschikbare feiten per school op een rij. U vindt hier cijfers en feiten over ons onderwijs, onze leerlingen, de samenstelling van ons personeel en onze financiĆ«n. Adres: Jane Addamslaan 13.


Postadres Jane Addamslaan 13. Voeg toe aan je mobiel: QR Code.

Opzoek naar Basisscholen in Amstelveen ? Na twee spannende en gewonnen poule wedstrijden tegen schoolteams uit Hilversum en . De bijbehorende documenten kunt u inzien bij de Balie . ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina . Routebeschrijving naar hier. Bestemming: NOG Locatie ? Met respect en gastvrijheid voor alle leerlingen, ongeacht hun afkomst of religie.


Een belangrijk kenmerk van de school is dat er . De selectie lessen vinden plaats in overleg. De trainingsdagen en tijden van de wedstrijdgroep zijn aan te vragen per mail. Wethouder Herbert Raat (VVD) van onderwijs: ,,We . Daar wordt dan ook op getraind door de teams onder leiding van Pieter Seelaar en Robin Rijke, internationals die spelen in het Nederlands Elftal. Samen met de ouderraad van de school , zijn wij dit kunstproject begonnen. Met behulp van 5kinderen uit de school is dit project gelukt.


Elk kind van de klas heeft een schitterende tekening gemaakt.

Hier bevindt zich het wijkcentrum Westend met onder andere de bibliotheek en het winkelcentrum Westwijk. Kalisto komt uit het oud-Grieks en is. In Amstelveen is de grootste vestiging van Mirakel met vier baby-, vier peuter- en drie buitenschoolse opvanggroepen.


De vestiging is direct naast. Karel Eykman (1) - Duration: 3:14. De scholen waar Mirakel Bovenkerkerweg o. Voor meer informatie of . Brede School Westwijk Het onderwijsgebouw aan de Jane Addamslaan bestaat, naast alle gemeen-schappelijke voorzieningen, uit lokalen voor basisonderwijs en groepsruimten buitenschoolse opvang. De beveiligingsmaatregelen die zijn aangebracht in de school voldoen aan de richtlijn gericht op schadebeperking uit het Risk Management Programma Onderwijsinstellingen.


Deze verklaring is afgegeven voor de locatie: Naam Gemeente : Amstelveen. Kinderopvang KindZijn werkt samen met veel verschillende scholen in Amstelveen. Katholieke basisschool De Triangel Amstelveen.


Montessorischool De Linde Amstelveen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.