maandag 27 maart 2017

Ijsbaan verhuur

Een ijsbaan huren zorgt altijd voor veel winterpret. Of het nu warm is, kou regent, sneeuwt of er een heerlijk zonnetje schijnt. Met een (on)overdekte ijsbaan is plezier gegarandeerd voor jong en oud! Een schaatsbaan huren gaat heel gemakkelijk.


Bij Kontent kunt u terecht voor diverse soorten ijsbaan verhuur. Wilt u een ijsbaan huren?

IceSolutions is in staat een kunststof ijsbaan onder iedere weersomstandigheid en op elke locatie te plaatsen! Onze schaatsbanen blijven de attractie bij uitstek voor uw winter evenementen. Een compleet afgewerkte schaatsbaan voor een super netto prijs. Plaatsing in openlucht tot volledige overkapping.


De meeste schaatsbanen . De kunstschaatsbanen verhuren wij voornamelijk in de vorm van een luxe pakket. Sinds dit jaar mag u ook zelf kiezen hoeveel vierkante meter u wilt, of u er een tent bij wilt huren, rode mat etc. Geheel vrijblijvend kunt u een samenstelling maken van wat u wel wilt en niet wilt. De samenstelling ligt in u .

IJsmeesters is uw professionele partner voor de verhuur van tijdelijke ijsbanen van echt ijs. Vraag online een offerte aan of bel nu! Huur nu een ijsbaan waar u 3dagen per jaar op kan schaatsen. Een kunstijsbaan is snel en gemakkelijk geïnstalleerd.


Benelux op het gebied van de verhuur van kunststof schaatsbanen. Wij leggen banen in elke vorm, in elk jaargetijde en in elke afmeting. Wij kunnen u een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden voor de huur van een kwalitatieve synthetische ijsbaan voor . Mobiele ijspiste het hele jaar door. Maak een trekpleister van uw stad en verwen uw gasten met een mobiele ijspiste.


Want een schaatsbaan is dankzij Delta-Temp niet langer uitlsuitend een winterse aangelegenheid! Met onze krachtige ijswatermachines kunnen wij kwalitatief ijs garanderen onder alle. Schaatsen in elk jaargetijden , maar ook ijshockey of bijvoorbeeld curling is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden!


De door Global Green Ice te verhuren ijsbaan wordt volledig gebruiksklaar opgeleverd. Vind schaatsbaan op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


We maken gebruik van kunststof platen van Art-Ice. Deze ijsbaan bestaat uit speciale kunststof platen en is .

U kunt een ijsbaan van kunststof in elke gewenste vorm en afmeting huren. Onze banen zijn van marktleider Art-Ice deze banen zijn 1 groen en is puur een Nederlands product. Daarbij leveren we een totaal pakket dwz een baan met bij behorende materialen als;.


Wij zette alle verhuur van schaatsbanen en ijsbanen op een rij. Geniet van een dag op de ijzers glijden! Schaatsbaan huren bij Schaatsbaan- en Attractieverhuur TimTom geeft je de mogelijkheid elke dag van het jaar lekker rond te glijden op de schaatsen die wij er zelfs bij leveren.


ALUMINIUM ijsschaatsbanen. SATELLITE ICE heeft projecten verwezenlijkt in de Benelux, Frankrijk, Engelan Ierlan. Spanje en het Midden- Oosten.


In onze ruime verhuur afdelingen kunt u terecht om een paar goede schaatsen te huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.