donderdag 23 maart 2017

Plantenverhuur

Wij zijn gespecialiseerd in plantenverhuur en plantendecoratie op beurzen in binnen- en buitenlan evenementen, feesten, openingen, enz. Ook interieurinrichting van kantoren. Sfeer is bepalend voor de uitstraling van uw evenement, presentatie, bedrijfsfeest, opening of deelname aan een beurs. Heb je een feest, opendeurdag of ander evenement waarbij je het geheel wenst op te fleuren met planten, dan kun je bij Floralux planten huren.


In de winkel kun je inlichtingen vragen aan de infokiosk van de tuinafdeling. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Bloem en Styling Aan de Zeven Alleetjes biedt de mogelijkheid om planten te huren voor evenementen, feesten en bruiloften in Zwolle en omgeving. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Naast laurierboompjes op stam verhuren we ook palmen die een leuke toevoeging . Verder lezen Offerte aanvragen.


Contact- en offerteformulier. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar de aanbieder gestuurd. Deze bedrijven stellen zich graag aan u voor:.


Green Rent staat met zijn jarenlange ervaring in de plantensector garant voor een hoogkwalitatieve service wat plantenverhuur en –verkoop betreft zowel voor particulieren als bedrijven. Wij kunnen steeds pottery op maat aanpassen aan uw interieur of terras, dit in allerhande materie!

U kan bovendien altijd rekenen op . Botanico Binnengroen Projecten, uw specialist in planten verhuur voor Haarlem en omgeving. Botanico binnengroen projecten de juiste partner voor planten verhuur , alle soorten en maten, voor uw feesten, partijen, congressen en openingen. Kantoorbeplanting kunstplanten groene wand Limburg Brabant Brussel Antwerpen. Zowel in de winter en zomer mooi groen in uw tuin. Planten verhuur Haarlem.


Het is groen en gezellig. Decoreer uw kantoor met ons ! Werk beter in een aangenaam kantoor … uw creative partner voor een aangename werkomgeving op kantoor, etalage, winkel. Botelberge verhuurt en verkoopt een ruim assortiment van producten voor de aankleding van uw ruimte met planten voor kortere en langere periodes.


GG Beneflor Jo Vervoort in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, uw specialist in verkoop en verhuur van bloemen en planten. Bel ons of bezoek onze website voor meer informatie. Vergelijk bedrijven in de regio Sint-Denijs-Westrem Botelberge Garden Gallery, Groendecor. Aquarella is uw partner voor het verhuur van planten. Huur planten voor uw bedrijfsfeest, beursdeelname, opendeurdagen of event.


Wij bieden oplossingen voor het verhuur op korte en lange termijn. Denk hierbij aan grote, jaarlijks terugkerende evenementen en beurzen, maar denk ook aan kleinschalige evenementen zoals bruiloften of bedrijfsfeesten. Bomen- en plantenverhuur online bestellen?


Bekijk nu ons online aanbod.

Tot snel bij Tuincentrum Hollaert in Zingem, Oost-Vlaanderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.