donderdag 30 maart 2017

Zwembad hardenberg

U kunt hier terecht voor onder meer zwemlessen en recreatief zwemmen. Het overdekte zwembad heeft de beschikking over een wedstrijdba een doelgroepenbad en een peuter- kleuterbad. Ook zijn er voorzieningen op het gebied van . Vrijdag januari is het zwembad tot 13.


Zaterdag januari is het bad gesloten en zijn er geen zwemlessen!

Kom gezellig een middag of een dagje zwemmen bij De Zandstuve in Hardenberg. Een middagje spetteren in het zwembad en genieten in het binnenzwembad of in het buitenbad. Op woensdag van 13:tot 16:3 vrijdag van 20:tot 22:en zondag van 11:tot 13:ligt er een speelobject in het wedstrijdbad. Bekijk het overzicht dat we voor u hebben samengesteld. Het chloor stond op de vloer van een ruimte waar de vloeistoftanks staan.


In overleg met een adviseur gevaarlijke stoffen is besloten om het chloor te verdunnen met water. Vervolgens is de vloeistof weggepompt met dompelpompen.

BAM Utiliteitsbouw realiseert een zwembad op de sportboulevard aan de Jan Weitkamplaan in de gemeente Hardenberg. Het zwembad van de Baalderberg-Groep is geen openbaar zwembad. Naast de realisatie van de nieuwbouw zorgen wij na oplevering ook voor het onderhoud van zwembad gedurende een periode van jaar. Architectenbureau Zwarts en Jansma is verantwoordelijk . Klik voor het overzicht. Kom naar het Groningse Finsterwolde en neem een duik in zwembad De Hardenberg.


Het water is hier nooit kouder dan graden. Deze dag staat in het teken van sportiviteit en gezellighei samen in actie komen voor het . We zijn met de selectie van de aannemer een stap . Door slimme programmering wordt extra energie bespaart. Het Noord- Oosten schreef daarover in de editie van mei, onder andere: “Het is nogal pittig begonnen toen men de wakkere sportraadvoorzitter, dokter Nauta, . Marsch-Kruserbrink is het noordelijkste deel van het centrum van Hardenberg. In de wijk zijn het zwembad De Marsch en sportpark De Kruserbrink te vinden.


Vanmorgen overhandigde aannemer BAM de sleutels aan de gemeente Hardenberg. Daarmee is het zwembad opgeleverd en kan gestart worden met de inrichting van het gebouw.

Het nieuwe zwembad wordt een modern, open en transparant zwembad , dat aantrekkelijk is voor meerdere doelgroepen. In het zwembad is aandacht voor veiligheid en gezondheid. Dossier III: vijftigjarig . Hardenberg - De bouw van het nieuwe zwembad in Hardenberg is afgerond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.