donderdag 30 maart 2017

Ongedierte definitie

Ook wordt, in navolging van de term onkruid bij planten, wel de term ongedierte gebruikt. Er is geen biologische definitie van een plaagdier. Wat wel of geen plaagdier is, hangt af van de . Naar aanleiding van een voorgaande vraag realiseerde ik me dat het eigenlijk een ontzettend rare term is.


Alle dieren hebben toch een bepaald nut?

En alle dieren zijn dieren, geen ondieren. Hoe is deze term ontstaan en wat is nu eigenlijk de werkelijke betekenis? Kan elk dier ongedierte zijn als het een plaag is? Grensdieren: Dieren die om bepaalde redenen de tolerantiegrens van de mens (dreigen te) overschrijden, en hiermee voor zichzelf en de leef- woon- en werkomgeving van de mens om uiteenlopende redenen een bedreiging vormen. De betekenis van ongedierte vind je op deze pagina.


Er werden verschillende definities van ongedierte gevonden in de woordenlijst. Andere definities , verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Ongedierte.

Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Verouderde) hetwelk waren al de viervoetige dieren der aarde, en ongedierte en wormen, en gevogelte. Een dier in het algemeen.


Deze krokodil is een ondeugende viervoetige beest, een gevaarlijk ongedierte , gebruikt om zowel elementen. Virussen in verleden en heden Virussen en Trojaanse paarden, wat is het verschil? Hoe worden virussen geprogrammeerd? Bezoeker Ingang: Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding vol ongedierte.


Vul het formulier hieronder om uw definitie , bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen. Definitie van ongedierte in het Online Woordenboek. Betekenis van ongedierte vertalen ongedierte vertaling. Uitspraak van ongedierte. Vertalingen van ongedierte synoniemen.


Informatie betreffende ongedierte in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie. Denken als ongedierte klinkt een beetje raar in de oren, maar denken als ongedierte kan ook heel veel ongedierteproblemen voorkomen.

Voorlichting over ongedierte is mijn inziens dan ook heel belangrijk en gebeurd veel te weinig. Muizen, ratten, kakkerlakken en ander ongedierte hebben een hele andere definitie van . Als het dier dan ook nog een bedreiging van de volksgezondheid betreft, dan is het én een plaagdier, én ongedierte. De informatie staat overzichtelijk gepresenteerd.


Zoek alle woorden van de Nederlandse taal op via de zoekfunctie van deze woordenlijst. Omdat er tal van toegangspunten zijn, zijn op- en overslagfaciliteiten per definitie kwetsbaar voor ongedierte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.