donderdag 30 maart 2017

Zwembad zelhem

Openingstijden recreatief zwemmen. Voor jong en oud is er vanalles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met leuke en sportieve activiteiten. Lekker zwemmen of spelen!


Naast het bekende wedstrijdzwemmen is recreatief zwemmen een leuke activiteit voor jong én oud. NLG de Brink te Zelhem wil iedereen in de omgeving van .

Dit vindt plaats in een afgeschermde en prettige . Centrum De Brink is een zwembad en een cultureel centrum in één. Naast zwemmen kun je er ook zingen, kaarten en ontspannen. De meest volledige site met ruim 66. Voor dat jubileumfeest, waarvoor nog de hele week activiteiten zijn, waren twee speciale gasten uitgenodigd: oud- burgemeester Theo Heere en oud-directeur John Teunissen van de Coné . Overdekt zwembad en cultureel centrum De Brink.


Als lid van FeelGoodClub AeroFitt kun je terecht bij onderstaande zwembaden. Met een Basic lidmaatschap kun je terecht in het zwembad in Zelhem en in Duiven.

Wil je gebruik maken van het zwembad De Hoevert en het zwembad van de Bronsbergen in Zutphen, dan dien je een Result lidmaatschap te bezitten. Niet groot, maar leuk en gezellig. Vriendelijk personeel en heerlijk water. Mooi klein en overzichtelijk zwembad met heerlijk warm water en aardig personeel.


Zelhem , zwembad en cultureel centrum De Brink. Opdrachtgever: Gemeente Zelhem. Architect: Architektengroep Gelderlan Zelhem. Het verwarmde zwembad de Obbinkmark omvatte een meter wedstrijdba een familie- en peuterba speelattributen, kantine met terrassen en een zonneweide.


Foto uit collectie Harry Somsen. Vind unieke plekken om te verblijven bij locals in 1landen. Voel je overal thuis met Airbnb. Overige plaatsen in de gemeente.


De Betteld is een christelijk conferentiecentrum in Nederland met een prachtig park midden in het groene hart van de Achterhoek. Expositie oude serviezen vertellen een verhaal. Spectaculaire keramiektentoonstelling. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook!


Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en . Dauwzwemmen in zwembad de Brink Zelhem.

Zelhem - Op Hemelvaartsdag is zwembad de Brink, voor alle vroege gasten, geopend van 06. Wat is er mooier om een traditie van vroeger terug te laten komen in een andere vorm? Werd er in eerdere jaren door iedereen . Exclusief: Toeristenbelasting ( p.p.p.n.), . Zwembad De Brink bezoeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.