vrijdag 31 maart 2017

Uretek ervaring

Problemen met verzakte vloeren of een verzakte fundering? URETEK is wereldwijd dé specialist op het gebied van het liften en ondervullen van verzakte betonvloeren en ondergrondverbetering van funderingen op staal. Via een unieke injectiemethode met een 2-componenten expansiehars herstellen we verzakkingen, . De injectietechniek werd onlangs zelfs preventief toegepast. Maar, ondanks jaren ervaring kent niemand de daadwerkelijke kracht van de chemische reactie die .

Nodeloos te zeggen dat we intussen al heel wat ervaring hebben opgebouwd als het gaat om het liften van verzakte muren en verzakte betonvloeren. In de loop der jaren is onze kennis en expertise . Door de ruime ervaring van de heer (Bertus) Bosstad werd de klus erg vlot en professioneel aangepakt. Ook de inzet van zijn zonen was prima.


Zit dus ook met scheuren (echte scheuren en geen scheurtjes) in een huis van een jaar oud. Nu komt er binnenkort iemand van uretek langs die dat onder de fundamenten een componenten spul kunnen spuiten waardoor de fundamenten gesteund kunnen worden. Wie heeft dit al laten doen en is . Dit bedrijf spuit een kunsthars onder de vloer die verder scheuren tegen gaat.

Het scheuren is echter . Vloer- en funderingsherstel met injectietechnieken. Hij herinnert zich de begintijd nog goed. Uretek Benelux BV, Lelystad. Ergo: de ondergrond wordt door onze methode niet of nauwelijks extra belast, waardoor de kans op secundaire zettingen sterk afneemt.


Onmiddellijke belastbaarheid Ervaring De URETEK -methode wordt wereldwijd toegepast door een groot aantal gespecialiseerde bedrijven. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan als office manager en financial controller bij URETEK Nederland en URETEK Deutschlan waarbij ik voornamelijk de interne processen aanstuur. Scheuren in uw muur zijn meestal een kleiner probleem dan u verwacht. Dankzij het complete muurherstelsysteem van Total Wall Concept ziet uw beschadigde muur er weer.


Heeft u toch vervelende ervaringen met één van onderstaande bedrijven of heeft u juist zeer goede ervaringen met andere uitvoerende bedrijven laat het ons weten! Bent u leverancier en wilt u op onderstaand overzicht worden. URETEK Nederland BV verhelpt verzakkingen aan funderingen en (beton) vloeren middels een innovatieve injectietechniek.


Met meer dan jaar ervaring is onze ruime ervaring , kennis en kunde een belangrijke meerwaarde voor opdrachtgevers. Bergschenhoek Civiele Techniek (BCT) biedt . Door deze jarenlange ervaring beschikt URETEK over een enorme expertise op het gebied van vloer- en funderingsherstel en is URETEK uitgegroeid tot een ware specialist onder de specialisten. Wereldwijd worden de URETEK -methoden in meer dan landen actief toegepast, waarbij al meer dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.