dinsdag 28 maart 2017

Vlindersoorten lijst

Dit is een alfabetische lijst van op beschreven soorten vlinders. Wetenschappelijke naam, Nederlandse naam, Afbeelding. Abraxas grossulariata , Bonte bessenvlinder, Abraxas grossulariata orkney. Abraxas sylvata, Porseleinvlinder, Abraxas sylvata - Pargi-tƤhnikvaksik Keila.


Abrostola tripartita, Brandnetelkapje, Abrostola tripartita FvL.

Onderfamilie, Soort, Spaanse naam, Verspreiding, Afbeelding. Gegenes nostradamus, Veloz. Hieronder een lijst van vlindersoorten. Alles over vlinders herkennen, vlinders en rupsen determineren.


Informatie over dagvlinders en nachtvlinders o. Er komen soorten dagvlinders voor in Nederland. Niet al deze soorten staan op deze internetsite.

De vlinders die hieronder staan, zijn vlinders die veel voorkomen in ons land. Als je bij je thuis of bij school naar buiten gaat om vlinders te kijken, zullen de meeste van de vlinders die je ziet wel op . Beschrijvingen en afbeeldingen van meer dan 4soorten dagvlinders die in Nederland en elders in Noordwest Europa voorkomen. Vind vlinders in lijst op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


In de tabel op de volgende bladzijde staan alle vlindersoorten vermeld die op de. Aantal vlindersoorten : 4. Lijst Dagvlinders staan. Totaal aantal tellingen: 4. Gemiddeld aantal vlinders per telling: 3. De lijst is gebaseerd op soorten met een hoge trefkans. Dit zijn ook de vlinders die je in kunt vullen op het formulier waarmee je de waarnemingen door kunt geven. Klik op de soortnaam voor meer informatie en een filmpje.


Hier zie je ook de resultaten van de tellingen van deze vlinder. Staat de vlinder die je gezien hebt . Vlinders zijn een symbool van levensvreugde en gezondheid.

Dat kan zo niet doorgaan. Als onze vlinders verdwijnen, dan is het slecht met ons gesteld. Rode lijst De Vlinderstichting zet zich in voor het behoud en herstel van de vlinders. Hier kunt u posters vinden met insecten, libel, vlinder, kever en wilde dieren. Onze posters met motief van buffelhoorns, zwart-wit hert en ree zijn populair.


Koop onze prints en posters met vlinder motieven. Dieren posters online bij Desenio. WAT ER MET DE TALRIJKSTE SOORTEN GEBEURT, IS MET ANDERE WOORDEN BELANGRIJKER VOOR BIODIVERSITEIT DAN DAT ENE EXEMPLAAR VAN EEN SOORTJE MEER OF MINDER DAT NOG KAN TOEGEVOEGD WORDEN AAN EEN LIJST. In dit overzicht kun je zien van welke planten de rupsen van welke vlinder eten. Waardplant koninginnenpage schermbloemigen (vooral peen) groot koolwitje koolsoorten en andere kruisbloemigen, zoals damastbloem en koolzaa oost- indische kers.


Anthonia ha descubierto este Pin. Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest. De tropische vlinders die in Nederland worden opgezet, zijn niet in het wild gevangen.


Ze worden speciaal gekweekt op zogenaamde vlinderboerderijen in landen als Maleisiƫ, Thailand en Peru.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.