vrijdag 24 maart 2017

Schaatsbaan huren

Schaatsbaan huren voor uw evenement of feest. Een kunstschaatsbaan is een echte trekker voor uw publiek. Een ijsbaan huren zorgt altijd voor veel winterpret. Of het nu warm is, kou regent, sneeuwt of er een heerlijk zonnetje schijnt.


Met een (on)overdekte ijsbaan is plezier gegarandeerd voor jong en oud!

Een schaatsbaan huren gaat heel gemakkelijk. Bij Kontent kunt u terecht voor diverse soorten ijsbaan verhuur. Onze schaatsbanen blijven de attractie bij uitstek voor uw winter evenementen.


Een compleet afgewerkte schaatsbaan voor een super netto prijs. Plaatsing in openlucht tot volledige overkapping. De meeste schaatsbanen . Wilt u een ijsbaan huren ?

IceSolutions is in staat een kunststof ijsbaan onder iedere weersomstandigheid en op elke locatie te plaatsen! De kunstschaatsbanen verhuren wij voornamelijk in de vorm van een luxe pakket. Sinds dit jaar mag u ook zelf kiezen hoeveel vierkante meter u wilt, of u er een tent bij wilt huren , rode mat etc. Geheel vrijblijvend kunt u een samenstelling maken van wat u wel wilt en niet wilt.


De samenstelling ligt in u . Axitraxi bezorgt en haalt op bouwt op en af. De huurprijs is exclusief transportkosten van eenmalig € 1plus € per gereden kilometer exclusief btw. Mobiele ijspiste het hele jaar door.


Maak een trekpleister van uw stad en verwen uw gasten met een mobiele ijspiste. Want een schaatsbaan is dankzij Delta-Temp niet langer uitlsuitend een winterse aangelegenheid! Met onze krachtige ijswatermachines kunnen wij kwalitatief ijs garanderen onder alle. Neem contact op voor de mogelijkheden!


U huurt bij ons als een kunstof schaatsbaan incl. Tot korting op extra dagen huren. Bij ons huurt u een schaatsbaan incl schaatsen al vanaf 5euro en krijgt u meer dan korting op extra huurdagen.

Vind schaatsbaan op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Huur nu een ijsbaan waar u 3dagen per jaar op kan schaatsen.


In Nederland kennen wij de laatste jaren niet echt meer strenge winters maar wel willen wij graag schaatsen. De kunststof schaatsbanen van Spelotheek zijn mobiel inzetbaar waardoor je op elk gewenste locatie een schaatsbaan kunt hebben. Leuk voor bijvoorbeeld feestjes, bedrijfspromoties, schoolvakanties of voor in . Niet meer afhankelijk zijn van het weer en toch willen schaatsen?


Bij ons kan het en huurt u 3dagen per jaar de leukste synthetische ijsbaan voor binnen of buiten. Al jarenlang voorzien wij diverse evenementen, sportprojecten, winkelcentra en gemeenten van een kunststof ijsbaan. Benelux op het gebied van de verhuur van kunststof schaatsbanen. Wij leggen banen in elke vorm, in elk jaargetijde en in elke afmeting. Wij kunnen u een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden voor de huur van een kwalitatieve synthetische ijsbaan voor . Geniet van een dag op de ijzers glijden!


Op onze website vind je eventleveranciers die schaatsbaan verhuur aanbieden in Belgiƫ. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes! Onze kunststof schaatsbaan is TOP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.