donderdag 23 maart 2017

Zwemmen in tilburg

Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Je voelt je gewichtloos in het water en kunt vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Het is daarom ook ideaal voor mensen met een blessure.


Kom bij ons zwemmen en ervaar het zelf! Zwemmen in een innovatieve en fijne omgeving.

Dat kan bij zwembad Drieburcht. Zwem als een echte prof in ons wedstrijdbad. Houd je van snelheid en sensatie ? Ga dan van de witte glijbaan en kies de kleur waarmee jij van de glijbaan roetsjt. Het speciale therapiebad heeft een iets hogere temperatuur en is ideaal voor . Bekijk hier alle zwembaden en recreatieplassen in en rondom Tilburg ! Het is zomer en het is zwemweer, tijd voor een verfrissende duik ! Goed nieuws, mensen: het wordt heerlijk weer!


En als het buiten zo warm is, is een duik vaak het enige dat helpt om je hoofd koel te houden.

Daarom hebben wij voor je op een rij gezet waar je in Tilburg en . Daar kun je lekker op het strandje liggen en zwemmen. En als je honger of dorst hebt, kun je ook nog terecht in het strandhuis. Volwassenen (vanaf jaar) betalen . Met je sportabonnement kun je vrij zwemmen in zwembad Stappegoor, Reeshof en Drieburcht.


Dit vrij zwemmen is niet altijd recreatief zwemmen , maar bestaat ook uit het trekken van baantjes. Gratis) toegang tot het zwembad met de vingerscan. Kijk bij de locatie voor de zwemtijden. Friezenlaan was een mooi én populair zwembad. Met de kinderrijke wijken Zorgvlie Tilburg -West . De Tilburgse Watervrienden is een zwemvereniging met ruim medewerkers die zich op geheel vrijwillige basis inzetten voor onze vereniging.


Bij de Tilburgse Watervrienden zijn er allerlei activiteiten voor alle leeftijden. Dit zijn de zwemlessen volgens het zwem -ABC, hogere vaardigheden, snorkelen, plankspringen, . In Almere hebben we geen wellness en zwembad. Vanaf begin oktober tot en met maart kun je iedere woensdagavond van 19.


Het bad is 2mgroot (x meter) en heeft een watertemperatuur van maximaal graden. Om het water in te gaan . Ons zwembad op deze locatie bestaat uit twee bassins, met tal van mogelijkheden voor particulieren, bedrijven en verenigingen: op onze Tilburgse zwemlocatie Daniël de Brouwerpark kan iedereen terecht.

De hele zomer lang plezier voor jong en oud bij Openluchtzwembad Staalbergven in Oisterwijk. Het bad en het kubistische entreegebouw waren ontworpen door August Machen , in opdracht van de Tilburgse ondernemer Harrie van Kuijk. Er worden zwemlessen voor het A-B en C- diploma gegeven conform de criteria van het nationale Zwem -ABC. Wij vinden het belangrijk . Recreatiebad Stappegoor.


U rekent hier direct het bedrag van de turbocursus af en ontvangt een zwemlespas waarmee uw kind de gehele zomervakantie (juli tot en met augustus) gratis recreatief kan komen zwemmen onder begeleiding van een betalende volwassene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.