donderdag 23 maart 2017

Vakantiewoning met sauna

Groot aanbod vakantiehuizen met sauna! Boek hier uw vakantiehuis met sauna ! Zoek je een vakantiehuis of villa met privé sauna ? Nederlan België, Duitsland en boek direct! Ben jij op zoek naar een vakantiehuis met privé sauna in Duitsland?


Drie vakantiewoningen geheel in wellness stijl.

Ontspanning, innerlijke rust, comfort, tijd voor jezelf en voor je partner - dat is de echte luxe van vandaag. Door een dagelijkse dosis stress luisteren. Prijs per nacht vanaf€ 90. Voeg toe aan favorieten.


Hoe heerlijk, je huurt een vakantiehuisje waar een eigen sauna bij zit. Voor de optimale ontspanning tijdens je vakantie ! Heerlijk, een huisje met een sauna ! Zullen wij u een geheimpje vertellen.

Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Ultra moderne villa op enkele honderden meters van het centrum van Coo aan de rand van de Amblève. Bekijk ons aanbod maar eens! Ze werd met veel zorg ingericht, en biedt ruimte en comfort!


Door het sanitair geïntegreerd in de kamers, de speelhoek voor de kinderen en de wellnessruimte met de tweepersoonsjacuzzi en de sauna kan iedereen . Deze voormalige houten schuur in Perigordiaanse bouwstijl is omgebouwd tot een modern vakantiehuis voor personen, met alle comfort en een verwarmd privé zwemba SPA en sauna. Wellnesshuisje met jacuzzi en sauna huren? Geniet van een privé wellness week of wellness weekend weg nabij Giethoorn. Even geen zorgen, en helemaal de batterij opladen.


Vakantiehuizen met sauna. Uitrusten van de drukte uit het dagelijks leven. En alleen maar genieten. Dit allen doe je optimaal in een luxe . Deze ruime vakantiewoning met sauna ligt aan de rand van het vakantiepark Kirchheim in de deelstaat Hessen, vlak bij de stad Kassel.


Het vrijstaande vakantiehuis is ruim opgezet en beschikt over vier slaapkamers, waarvan één slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is bij uitstek geschikt voor senioren of . Vrijstaande luxe vakantiewoning met sauna.

De woning is rietgedekt met slaapkamers, badkamers, sauna. Een groot aantal van onze woningen biedt wellness faciliteiten in de vakantiewoning of biedt wellness faciliteiten in de. Kalmte, rust, onneembare zicht en prachtige natuur in de Belgische Ardennen.


Dit vakantieverblijf is in het dorpje van Mont Saint-Jacques gelegen, op een hoogte van 400m, niet ver van Plopsa . Gelegen in het Gelderse dorp Neede met een prachtige parktuin bevindt zich Hof van Neede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.