vrijdag 24 maart 2017

Houtworm bestrijden doe het zelf

De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.


Zelf houtworm bestrijden met het complete pakket van Ongediertewinkel. Als we praten over houtworm bestrijden hebben we het eigenlijk over de bestrijding van de gewone houtwormkever (Anobium punctatum Degeer).

Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan? Houtworm is een vervelend probleem waar veel mensen zich geen raad mee weten. Houtworm zelf bestrijden en behandelen is erg eenvoudig en doeltreffend met de juiste producten. Lees hier hoe je te werk gaat en je hout weer gezond maakt. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes.


Houtworm bestrijden , elke huiseigenaar van een wat oudere woning krijgt er wel eens mee te maken. En hoe bestrijd je houtworm? U kunt zelf actie ondernemen of u kunt het laten doen door een deskundig bestrijdingsbedrijf.

Zelf bestrijden is echter vaak niet mogelijk vanwege de omvang van de besmetting en schade die het ongedierte aanricht. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our . In aan beide manieren zitten een aantal voordelen en nadelen.


Stap voor stap uitgelegd. Laat je inspireren en maak het zelf. Een klus gedaan in huis of tuin? Deel je klus of stel je vraag op voordemakers. Helaas horen wij ook vaak, dat mensen zelf een insecticide behandeling willen uitvoeren met producten die zij vinden in doe-het-zelf zaken.


Jammergenoeg zijn deze producten vaak niet sterk genoeg. De actieve stof, permethrine, moet minstens bedragen. Meer dan eens is dit in niet-professionele produkten maar. We zouden nu graag ons huis behandelen.


Er bestaan in de doe het zelf winkels producten om het te bestrijden , een soort vernis, maar we zijn bang dat hiermee het probleem niet opgelost geraakt. Daarom wil ik vragen of er hier mensen zijn die ervaring hebben met proffesionele ongedierte verdelgers. De bestrijding van lioutworni behoeft niet altijd professioneel te gebeuren. Toch is een waarschuwing hier op zijn plaats.


U kunt houtworm ook zelf herkennen en bestrijden in uitzonderlijke gevallen. Er zijn verschillende middelen die u kunnen helpen bij de houtwormbestrijding.

Deze middelen zijn veelal . Je herkent houtworm aan de ronde gaatjes in het hout. Met een speciaal product kan je houtworm bestrijden zodat het hout volledig herstelt en weer zijn originele kracht uitstraalt. Ze graven er gangen doorheen en eten op wat ze tegenkomen. Het hout verzwakt en kan op een gegeven moment doorbreken. Als dat hout niet ergens achter de schuur ligt, maar een balk in je huis of je vloer is, dan levert dit een levensgroot probleem op.


Er zijn doe-het-zelf middelen tegen houtworm , maar deze zijn vrijwel allemaal op basis van petroleum. Petroleum doodt een deel van de oppervlakkige houtwormen , maar is geenszins afdoende om je huis houtworm - vrij te maken. In de diepvries of de oven.


Bij losse houten voorwerpen is chemische bestrijding onnodig. Je kunt kleine dingen zelf twee weken in de diepvries (-°C) of minstens een half uur in de oven (°C) leggen. Heeft de houtworm zich in meubels of andere grote voorwerpen genestel dan kunnen gespecialiseerde bedrijven dit . Daarbij zijn de chemische middelen waarover professionele ongediertebestrijders beschikken ook krachtiger dan de bestrijdingsmiddelen waar particulieren aan kunnen komen. Mocht je toch houtworm zelf willen bestrijden met chemische middelen, doe dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.