donderdag 30 maart 2017

Zonnewijzer valkenswaard

Aanmelden nieuwe leerling. Nieuwsgierig naar onze basisschool? U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze school! Wij nemen, indien nodig, zo spoedig mogelijk contact met u op.


Gebruik dit formulier niet voor ziekmeldingen!

Versturen Leave this field empty. Wat vinden wij als school belangrijk? De Zonnewijzer wil zich onderscheiden van de reguliere basisschool. Graag proberen wij u een zo goed mogelijke indruk te geven van wat u zoal van onze school kunt verwachten. Daarnaast maakt u kennis met ons team!


SBO de Zonnewijzer maakt deel uit van Kind- en kenniscentrum Haagstraatplein in Valkenswaard. De volgende elementen vanuit het concept de andere basisschool . Voeg toe aan je mobiel: QR Code.

Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zonnewijzer SBO De in Valkenswaard vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. In de kalender op de website kunt u alle data terugvinden. Eva van Vugt heeft bij ons op school les gegeven in onder andere mijn groep.


Hier heeft zij voornamelijk expressieve lessen gegeven vanuit haar opleiding bewegingsexpressie. Deze manier van lesgeven sloot bij de meeste kinderen goed aan. Welkom bij de Gemeente Valkenswaard. Basisschool de Dorenhagen.


De Bedrijvengids geeft uitgebreide informatie over bedrijf Zonnewijzer SBO De in Valkenswaard. ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina . De Regionaleadressengids geeft uitgebreide informatie over bedrijf Zonnewijzer SBO De in Valkenswaard. Ben jij die enthousiaste leerkracht die ons team op de Zonnewijzer komt versterken?


Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard en Waalre. SKOzoK staat voor Samen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.