vrijdag 31 maart 2017

Rolschaatsen huren

Met deze rolschaatsen zoef je door de stad! Huur ze nu met gemak van je buur. Vergeet niet aan te geven wat voor maat je nodig hebt, dan kunnen we je beter helpen. Dan worden de rolschaatsen zo bij je gebracht en weer opgehaald! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Het is mogelijk rolschaatsen te huren bij Skate Dance.

Wij beschikken over een grote voorraad huur rolschaatsen in diverse maten. Deze kunnen gebruikt worden tijdens een rollerdisco. Maar ook als je zelf een rollerdisco of workshop wilt organiseren of wil skaten om wat voor reden dan en je . Bij Rollerpunt kan u zowel als particulier of als professionele klant terecht voor een ruim aanbod aan verhuur. Ons verhuurpark is steeds up to date en in perfecte staat.


Hiervoor werken wij nauw samen met fabrikant Rollerblade met als resultaat dat we steeds over het laatste nieuwe materiaal beschikken. RSI The Attraction verhuurd ook de origenele RSI rollerskates. Dit kan tijdens een evenement zoals de Wednesday Nightskate in Rotterdam, maar ook voor feesten en partijen.


Wij verhuren rolschaatsen in maat tot 48.

De enige, bekendste en authentiekste rolschaatsbaan van Belgiƫ. Rolschaatsen of inlineskates kan je meebrengen of ter plaatse huren. De Skatedokter beschikt over skates in alle soorten en maten.


Of gewoon eens iets anders voor een keertje. Voor kleine en grote groepen. De losse huurprijs per paar bedraagt € 5- (weekendtarief 1- euro).


De huurskates kunnen afgehaald worden in Rotterdam of Den Haag. Betaling kan contant, per pin, of (vooraf) op factuur. Bezorging Bezorging van materiaal en weer . Wit u rolschaatsen huren ? Dan bent u bij skatesverhuur.


Wist u dat wij meer dan 7paar rolschaatsen hebben? Geen feest is dus voor ons te gek! Het huren van skates kost per uur en je kunt je gereserveerde skates ophalen tot 22:15. Op de avond zelf is het ook nog mogelijk om skates te huren.


De zeven grootstedelijke parken hebben al verhuurkantoren geopend. Neem een ​​fiets, rolschaatsen , scooters en Segway kan in Victory Park, in Izmailovo, perovskiet en Babushikinksy parken, evenals Sadovniki, Kuzminki en Krasnaya Presnya park. In de meeste groene zones van het . Oomssport Schaatsverhuur.

Naast de mogelijkheid van schaatsen lease blijft ook de mogelijkheid tot het huren van schaatsen bestaan. Met skatedokter Ron kunnen we eindelijk weer kwaliteits-skates huren in het Vondelpark. Ron, afkomstig van Skatezone, heeft de skateverhuur in het Vondelpark sinds kort onder zijn vakkundige beheer. Met je rolschaatsen of inline skates.


De rolschaatsbaan, een 8mveilige rolschaatsomgeving, is gelegen in het groene Zuiderpark, stadspark ingang Veluweplein met de historisch Adam en Eva beelden. Indien je niet in het bezit bent van rolschaatsen kan je ter plekke rolschaatsen huren. Koop of Verkoop rolschaatsen op Marktplaats.


Podium Duycker en De Meerse presenteren op februari opnieuw een Rollerdisco! Lekker dansen op funky tunes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.