vrijdag 24 november 2017

Berghem sport

Kantinebeheerder(ster) gezocht. Berghem Sport wint toernooi. De club vindt zijn oorsprong in het cafévoetbal. NU maakt het voetballeven makkelijker en leuker door een uitgekiend softwarepakket voor uw wedstrijdschema, veldindeling en kleedkamerindeling. Aan het begin van het volgend seizoen moet het complex gebruiksklaar zijn en zijn ook alle velden speelbestendig.


We hebben maar één kansje weggegeven en die ging er helaas in, maar verder hebben we prima gespeeld.

Boekel Sport – Nijnsel 3-2 . Een attente Peter van den Bosch pikte de bal op, ging er op rechts vandoor en leverde een voorzet af. De inkomende spits Rob Manders knalde de bal tegen de touwen: 1-0. Even later kopte Rob Manders een voorzet van Geert van den Bosch, via de onderkant van de lat, . Zij bivakeerden in het Golden Tulip hotel in het stadion van de eredivisieclub RODA JC. Vrijdagavond waren ze aangekomen en begonnen met een heerlijk buffetje en vervolgens een gezellige avond met een . Moovit helpt je de beste route naar v. Dit is de startpagina van de club.


Hier is er naast de actuele selectie, relevant clubnieuws, actuele geruchten en alle belangrijke informatie rondom de wedstrijdactiviteiten van de club.

Opmerking: via het drop-down-menu kan de informatie seizoensafhankelijk gefilterd worden. Dat dit een tegenstander van formaat is was bij ons bekend en gezien de nederlagen, waar we lopende het seizoen al op getrakteerd waren, was het devies . Jeugdspelers zetten symbolisch de eerste schop in de g. Het is de bedoeling dat deze kantine wordt gesloopt. Omdat de kantine straks in een uithoek van het sportveld ligt, zelfstandig ontsloten . Na de winterstop is er sprake van grote onderlinge verschillen in gespeelde wedstrijden. Van Kessel heeft ons opdracht verstrekt voor de nieuwbouw van het clubhuis.


JVAI uit Nistelrode is verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructies. De aanleg van de velden en terreinen is reeds . Vitesse - Constantia 6. Dinsdag januari, om 20. Hoewel vrijwel alle voetbalelftallen pas in februari hun eerste competitiewedstrijden hebben, spelen de Van Tilburg-boys januari al hun eerste competitiewedstrijd. De week ervoor komen ze op zondag januari ook. In een enerverende tweede helft waarin een gelijkspel terecht zou zijn, stond na minuten 4-op het scorebord.


Hiermee wist het DAW van trainer Rob van der Ven de eerste drie punten van het seizoen . Normaal gesproken spelen beide teams toch in de bovenste . De obligaties zijn verkocht, het geld is bijna rond en de plannen zijn geree de nieuwbouw van sportpark De Koppelsteeg kan beginnen. Totale OFFDAY is oorzaak van “te dikke” maar terechte nederlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.