donderdag 23 november 2017

Veranda afsluiten

Bekijk hier de mogelijkheden om uw veranda af te sluiten om het maximale uit het buitenleven te halen. Hiermee creëert u dat heerlijke vakantiegevoel, het hele jaar door! Met serre zeilen kan u heel eenvoudig uw overkapping afsluiten en op een warme dag weer openmaken.


Dit laatste is natuurlijk een groot voordeel in tegenstelling tot de dichte serre van glas. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn met .

Veranda afsluiten met glas! De screens zijn te bestellen via screen-discount. Een ritsscreen bestaat uit: Alminium bovenbak voorzien van een gegalvaniseerde as. Aluminium zijgeleider voorzien van een kunststof inlay.


In dat geval kunt u uw veranda of overkapping volledig óf deels afsluiten met verandazeilen. Wellicht heeft verandadoek. Met de veranda screens van Fonteyn geniet u het hele jaar door van uw tuin.

Onze veranda screens voorzien uw overkapping in een handomdraai van meer beschutting, dankzij de handige ritssluitingen waarmee u uw veranda volledig kunt afsluiten. Hierdoor kunt u genieten van zowel een open overkapping, als van een . Met een verandazeil zit u beschut in uw veranda tegen wind en regen en bij warm weer rolt u het verandazeil eenvoudig omhoog. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw veranda te voorzien van glazen schuifwanden, zodat u uw veranda geheel kunt afsluiten , maar u toch de volledige transparantie blijft behouden en tijdens alle seizoenen van uw veranda optimaal kunt blijven genieten.


Onze doelstelling is dan ook, een unieke chemie te creëren . Met de screens kunt u openingen tot m² afsluiten. Het doek is zonwerend én winddicht. Een garantie voor een comfortabel verblijf op het terras.


Daarbij lopen de screens door geleiderails met borstels. Volledig geruisloos en zonder het risico . Steenstrips worden steeds vaker toegepast. Vind verandazeil op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Heeft u een veranda of overkapping maar kunt u hiervan niet het hele jaar genieten? Raamzeilen van Raamzeilen. Topkwaliteit verandazeilen en terraswanden speciaal voor u op maat gemaakt.


Alle verandazeilen en doeken worden op maat gemaakt en standaard voorzien van een.

Aan de onderkant maken we . Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. Buitenleven is het mooiste wat er is. Het weer laat dit echter niet altijd toe. Om uw veranda nog meer gebruiksmogelijkheden te geven levert Gondula op maat gemaakte verandazeilen waarmee u uw veranda naar wens helemaal kunt afsluiten. Wij kunnen elke veranda afsluiten met bijvoorbeeld een mooie ZIP screen, buiten shutters of glaswanden zodat u langer buiten kunt blijven zitten als het kouder wordt.


Of als u last heb van slagregen na een zomerse dag wat dan toch nog onder uw veranda of afdak komt en u als nog naar binnen moet gaan. U kunt uw houten veranda uitbreiden met diverse comfortverhogende opties. Met heaters of een open haard (vrijstaand of tegen het huis aan) kunt u nog langer van uw veranda genieten. U kunt uw veranda afsluiten met glazen schuifwanden om de wind buiten te houden.


Zelfs diep in de winter creëert u met deze verandazeilen in een oogwerk een heerlijke privéplek om samen van te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.