donderdag 30 november 2017

Leek zwembad

Banen zwemmen meter bad: Op de aangegeven tijden is er ruimte om banen te zwemmen. Op de andere tijden is dit mogelijk indien de drukte het toelaat. Maandag april Paasmaandag 10:30 . Voor het baantjes trekken is er het 25-meterbad.


Zwemkasteel Nienoord is een subtropisch zwembad met verschillende baden: een peuterba whirlpool en een binnenglijbaan. Prijzen zijn exclusief een eenmalige borg van € per pasje.

Dit bedrag krijgt u na teruggave van de pasjes retour. Gratis zwemmen voor kinderen die zwemles krijgen. Alle kinderen die bij ons zwemles krijgen en in het bezit zijn van een geldige leskaart, mogen tijdens onze openingsuren gratis vrij zwemmen. Op fietsafstand van Cnossen Leekstermeer ligt Landgoed Nienoor het meest veelzijdige landgoed van Nederland. Gekenmerkt door oude bossen, prachtige natuur, Groningse landerijen en vele toeristische attracties, waaronder een subtropisch zwembad.


De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Leek vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Dagje uit naar een zwembad in Leek.


Het zwembad is op het terrein van de Zijlen, in Tolbert.

Elke woensdag-, donderdag en vrijdag namiddag en avond wordt hier gezwommen onder begeleiding van Bea en Jannie. Bea Louwes en Jannie Smid zijn tijdens de zwemuren telefonisch bereikbaar. Het zwemkasteel beschikt over een 25-meter lang wedstrijdba een recreatiebad met een grote glijbaan, peuterba whirl. Het bestaat uit een binnenbad met meter lange waterglijbaan, stroomversnelling, bubbelbad en Peuterbad.


Daarnaast is er een meter wedstrijdbad. Buiten is er nog het grote meterbad waarin een meter lange . Zo iets vertelde mijn broer, het leek me onwaarschijnlijk, misschienmaghet niet omdat je iemand pijnkunt doenbijhet reddend zwemmen. De hoge schappen reikten van muur tot muur en stonden boordevol etenswaren: groenten, zuivel, zoetwaren, kruiden – er leek geen eind aan te komen.


Ik werd duizelig als ik ernaar keek. De klanten liepen langs, mandjes in hun han alsof ze op een stroom kruidenierswaren voorbij deinden. Het drong tot me door dat . Bij het zwembad werd een grote zonneweide aangelegd omdat veel mensen dag op Nienoord doorbrachten en op deze manier het mogelijk werd hier lange . Vier dagen na het etentje had Isabel eindelijk genoeg moed verzameld om zich in het zwembad te wagen met het badpak dat ze de dag daarvoor had gekocht.


Het was pas tien uur in de ochten maar het leek al net zo warm als rond het middaguur. Het was een van de heetste dagen die Isabel tot nu toe had meegemaakt, . Landgoed camping Nienoord ligt op het mooi landgoed Nienoord. Op dit landgoed bevindt zich een binnen- en buiten zwembad en een groot familiepark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.