woensdag 29 november 2017

Hoe maak ik een vlog

Zakelijk, voor jouw bedrijf? Vlog techniek voor beginners. Voortaan maakt Stephan Bouwman je leven wat makkelijker door voor jouw dagelijks probleempjes.


Hoor je steeds meer over vloggen ? Dat kan kloppen, want vloggen is razend populair.

Vloggen is de afkorting van videobloggen. Je schrijft dus niet, maar vertelt jouw verhaal voor de camera. Heb je meer een spreektalent, dan een schrijftalent en wil je in een korte tijd meer luie lezers aan je binden?


Starten met vloggen is enorm populair de laatste tijd. Wij geven alvast enkele vlog tips, zodat jou kanaal direct succes kan hebben! Dan moet je misschien beginnen met vloggen. Een nee, daar hoef je geen slimme techniekfreak voor te zijn.


Met deze tips kom je al een eind.

Daarbij geldt: hoe persoonlijker, hoe beter. Kies dus een onderwerp . Dan kun je dit helemaal uitschrijven op een pagina van je website. Met een vlog maak je gewoon een video, waarin je laat zien en verteld . Een videoblog maken is helemaal niet moeilijk. Lees hier hoe je gemakkelijk een vlog opneemt, monteert en publiceert op.


Beautyvlogs zijn talrijk én populair, de vlogger legt uit hoe je best make-up aanbrengt, welke nagellak bij welke haarkleur past of welke kleren hot zijn. Een ander pad dat je kan opgaan is dat van de recensies. Om de zoveel tijd maak je een vlog over een boek, een film, een game of een cd waarin jij vertelt . In dit artikel vertel ik je hoe je een vlog kunt maken en wat je daarvoor nodig hebt. In deze korte handleiding leg ik je uit hoe je kunt starten met je videoblog. Het aanmaken van een -kanaal heeft veel voordelen.


Mensen kunnen zich bovendien abonneren op je kanaal , ze krijgen dan automatisch een melding als je een nieuwe video online hebt . Vanaf nu gaat Stephan Bouwman je leven net wat makkelijker maken! Vandaag laat hij op verzoek van luisteraar Ilona zien hoe je een vlog maakt. Maar hoe maak je nou eigenlijk een goede vlog ?

Bijvoorbeeld: hoe kom je authentiek over op de camera? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft hangen bij je doelgroep? Hoe weet je zeker dat je veel kijkers trekt? In principe kan iedereen . Lees ons artikel om te leren hoe u uw eigen VLOG kunt beginnen! Inhoud is het belangrijkste onderdeel van uw videoblog.


Bij het maken van een video, vraag uzelf dan af: is het belangrijk? Het weer is er niet bepaald naar, maar toch reisden maandag duizenden vrouwen af naar Almere waar de Libelle Zomerweek plaatsvindt. Het vrouwenblad krijgt een eigen online tv zender compleet met vloggers. We volgden de toekomstige Enzo Knol van Libelle TV, de jarige Loes Langendijk. Je verhaal vertellen voor de camera en dat vervolgens publiceren via bijvoorbeeld , dát is een vlog.


Behalve heel veel mode- en lifestylevlogs zijn er ook wat serieuzere, inhoudelijke vlogs en ook politici hebben al begrepen dat je met een vlog een enorm bereik hebt voor de boodschap die je wilt verspreiden. Beroemd worden via met je eigen vlogs , herkend worden op straat wie wil dat nu niet! Als jij kans wilt maken om bekend te worden op. Als planner is het altijd weer een uitdaging om het rooster te maken.


In deze blog vind je een aantal praktische tips hoe je dit efficiënt kunt aanvliegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.