maandag 27 november 2017

Poorten macbook air

Alle technische specificaties van MacBook Air , de inhoud van de verpakking, configuratieopties en een overzicht van de accessoires. In dit artikel worden de meest voorkomende poorten beschreven en waarvoor deze worden gebruikt. Je MacBook Air wordt bovendien geleverd met een beperkte garantie van Apple van één jaar en dagen gratis technische ondersteuning per telefoon. USB is een industriestandaard om computers en andere apparaten aan te sluiten.


Veel Mac-computers hebben USB-A- poorten (ook wel USB 3- poorten genoemd) die er als volgt uit zien: USB 3. Dit is waarschijnlijk gebeurt toch ik er, gewoon voorzichtig (normaal), een Apple lightning kabel uit haalde.

Dus, er is een pin afgebroken in het USB poort , waardoor dus al mijn USB apparaten niet meer met de MacBook . Het einde van de MacBook Air: langzaam, maar onomkeerbaar One. Met de presentatie van de nieuwe MacBook Pro, is er een einde gekomen aan de 11-inch MacBook Air. Naast de 13-inch MacBook Pro met Touch ID en Touch Bar, is er ook een 13-inch-model met functietoetsen, twee in plaats van vier twee Thunderbolt 3- poorten (USB‑C) en een minder krachtige . Een 11-inch MacBook Air heeft aan de linkerkant een MagSafe- voedingsverbinding, een USB- poort , een hoofdtelefoon-aansluiting en een microfoon. Geruchten over een compleet vernieuwde MacBook Air maken duidelijk dat het nieuwe model waarschijnlijk nauwelijks poorten krijgt. De nieuwe MacBook Air heeft geen volledige usb- poorten en sd-kaartslots meer.


Zelfs de MagSafe- connector moest het veld ruimen. Als de geruchten kloppen heb je .

Apple Mini DVI naar VGA adapter Geschikt voor: iMac (Intel Core Duo), MacBook en 12-inch PowerBook G4. Nieuwe Macbook Air is dunste ooit - maar heeft geen usb- poorten. Apple heeft een nieuwe MacBook gepresenteer de dunste netbook van het bedrijf ooit.


Mini DisplayPort (Thunderbolt) naar DVI adapter. Het apparaat is slechts 1millimeter dik - een kwart minder dan de vorige Air. Geruchtenjager Mark Gurman van 9to5mac heeft bij zijn bronnen binnen Apple uitspraken weten te ontlokken over een nieuwe telg in de MacBook Air familie. Een nieuwe inch retina MacBook Air krijgt een complete makeover waarbij poorten geschrapt worden om te komen tot een nog dunner en . Alles weer goed laten drogen, alleen nu doen de USB poorten het niet meer. De usb poorten staan nog wel in het systeem overzicht, de hardware test geeft geen fout meldingen en de SMC en PRAM reset . Volgens Macotakara zou Apple ook van plan zijn om het inchmodel van de MacBook Air te schrappen en alleen met het inchmodel verdergaan.


Eerdere berichten deden al uitschijnen dat ook de MacBook Air de stap naar USB-C- poorten zou zetten. Met een beetje geluk weten we eind deze maand . Bekijk en vergelijk alle Apple MacBook Air 13-inch modellen. Een MacBook Air kopen doe je online bij Amac. De inch Macbook Air die Apple volgens geruchten in ontwikkeling heeft, krijgt mogelijk enkel het nieuwe type-c usb als aansluiting, naast een ingang voor koptelefoons.


De Apple MacBook Air neem je overal mee naartoe om je mail te checken, je sheets bij te werken en films te kijken. Dankzij de lange batterijduur van ongeveer uur ga je een dag op pad met je MacBook Air zonder hem te hoeven opladen. Met zijn compacte formaat van 1inch past hij makkelijk in je tas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.