vrijdag 24 november 2017

Van de ven schuttingen

Van de Ven in Someren is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en afscheidingen. Daarnaast maken wij overkappingen op maat en leveren wij tuinhuisjes. Zo heeft u de ruimste keuze in tuinbenodigdheden.


In onze 800moverdekte showroom kunt u een range van onze producten zien. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de materialen die u wilt gebruiken.

Decoratie van uw tuin verdienen de aandacht. Hieronder ziet u enkele houten schuttingen die wij hebben geplaatst. Composiet schuttingen zijn gemaakt van een mix van kunststof en hardhout. Van de Ven heeft deze in het assortiment in verschillende kleuren en maten. HKC Laag model schutting.


Schutting laten plaatsen? Eric van de Ven helpt u bij het kiezen van de juiste schutting. Of het nu gaat voor meter schutting of voor een volledig nieuwbouw project.

Wij geven een degelijk advies want schuttingen komen voor in verschillende vormen en maten. U kunt ons ook altijd om een vrijblijvende prijsopgave vragen. Dan krijgt u van ons een offerte, zodat u inzicht krijgt in de werkzaamheden en het tijdsbestek van de opdracht.


Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. U krijgt dan van ons zo . Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur elit. Ves tibulum nec odios Suspe ndisse cursus mal suada faci lisis. Op zoek naar een kwaliteit schutting ? Wij bieden u een uitstekende service en een advies op maat. Met andere woorden, schuttingen brengen nogal wat factoren met zich mee.


Dat zou lastig kunnen zijn, maar dat hoeft uiteraard niet. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere schuttingen en wij maken u meer dan . In tegenstelling tot veel van onze collega aanbieders vervaardigen wij onze schuttingen zelf. Een kapschuur overkapping geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk. Overkapping met schuifwanden inclusief vloer, schuifwanden en verlichting in plafond.


Hoe dan ook, een tuinhuis is de ideale oplossing voor extra opbergruimte de tuin of om onder te zitten.

Voor iedere tuin hebben wij een ideale oplossing. Een tuinhuis geeft een enorme hoeveelheid extra opbergruimte. Firma Van de ven heeft een geweldig mooi, groot en zwaar speeltoestel geschonken aan onze vereniging.


Het heeft een klimwandje, een glijbaan en je kunt er prima in klauteren. Het was een heel gedoe om het toestel op zijn plaats te krijgen maar vele handen maakten dat het toch nog zwaar werk was. Betonpalen schutting plaatsen - Duration: 7:18.


Van hout, hardhout of composiet? Alles wat u kunt bedenken maken wij voor u! Speciale wensen of maten? De koffie staat altijd voor u klaar! U bent op zoek naar een nieuwe schutting?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.