vrijdag 24 november 2017

Mediterrane tuin aanleggen

Het vakantiegevoel kun je behouden door je tuin een mediterrane sfeer te geven. Met deze tips leg je een mediterrane tuin aan. Ontdek en bewaar ideeën over Mediterrane tuin op Pinterest. Meer ideeën over Toscaanse tuin, Lavendeltuin en Salie.


Ontdek nu de juiste ideeën voor uw mediterraanse tuin.

Nu de zomer in aantocht is, denken we steeds meer aan vakantie en zuiderse sferen. Velen onder jullie zullen onder een blauwe hemel genieten van mediterraanse gezelligheid. Maar je kan deze tropische oorden ook thuis in je eigen achtertuin creëren, door de aanleg van een mediterrane tuin. Bij hoveniersbedrijf de Langstraat werken vakmensen met veel praktische kennis en ervaring met de aanleg van Mediterrane tuinen.


De mogelijkheden die wij bieden zijn kleurrijk, uitgebreid en volledig gericht op de wensen van de klant en opdrachtgever. De tuinaanleg van uw Mediterrane tuin pakken wij natuurlijk . Informatie en inspiratie nodig voor een mediterrane tuin ?

Als de keuze is gemaakt voor beplanting die voldoende winterhard is, moet bij de aanleg van een mediterrane tuin ook rekening worden gehouden met de omgeving. De mediterrane sferen moeten immers wel mooi passen in het geheel. Zo is er een tuin in de buurt van Rotterdam ontworpen waarbij er . Tips voor een ware Provence op je terras. Denk je mediterraan, dan denk je aan lavendel en nog eens lavendel. Door de vrolijke kleur en met een beetje hulp van andere zuid-Europese planten, tover je elke tuin, terras of balkon om in een ware Provence.


Met een mediterrane tuin houdt u het vakantiegevoel vast! Antwan Tuin Totaal heeft al veel mediterrane tuinen aangelegd. Vraag vrijblijvend een offerte aan. In een Mediterrane tuin lijkt het alsof u het hele jaar door vakantie heeft, want u geniet van warme kleuren, heerlijke geuren en een warme uitstraling.


Deze mediterrane tuin in Sint Willebrord past perfect bij het huis en geeft de bewoners het hele jaar door een vakantiegevoel. Voor een klant in Panningen hebben wij een mediterrane tuin ontworpen en gerealiseerd. Tijdens het ontwerp zijn wij samen met de klant om tafel gaan zitten en hebben wij een compleet ontwerp ontwikkeld in samenwerking met onze klant.


Een Tuin ontwerpen samen met . Zelf een Mediterrane tuin aanleggen met het juiste materiaal. Kies de juiste basis voor uw Spaanse tuin op amagard.

Een Mediterrane tuin laat u aanleggen door de specialisten van Hoveniersbedrijf Massop! Met ons oog voor detail krijgt u zeker een Mediterrane tuin die een Zuid- Europese uitstraling biedt en voorzien is van warme kleuren. Met onze hulp haalt u zeker het vakantiegevoel naar boven in uw eigen tuin.


Neem dan contact met ons op. Tover een mediterrane sfeer in je achtertuin ! Hendriks Hoveniers verzorgt ook andere type tuinen, waaronder stadstuinen, Engelse tuinen, Franse tuinen en . Aanleggen van terras en stapelmuren. Rita en Ton stralen als ik binnenkom.


De zon schijnt en voor ik het weet, sta ik de zeer verrassende veranda en het Flagstone-terras in de achtertuin te bewonderen. Wat een waanzinnig geheel hebben zij er beide van weten te maken. Myrna en Erik-Jan hebben een heerlijke tuin waarin zij zomers het liefst tot laat in de avond kunnen loungen. Het huis hebben ze samen goed onder handen genomen, maar de tuin is andere koek!


In gezonde spanning wachten ze het bezoek van Lodewijk af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.