vrijdag 16 september 2016

Amstelveen activiteiten

Wat te doen in Amstelveen , Nederland. Activiteiten in de wijken en diverse locaties in Amstelveen. Wilt u ook een activiteit melden ? Buurt Bootcamp Iedere woensdag 16. Overzicht van activiteiten , cultuur, uitjes en evenementen in Amstelveen. Met tips voor een verrassend dagje uit, in en rond Amstelveen.


ALLEMAN In de wijken en wijkcentra vinden komende dagen tal van activiteiten plaats. Het programma ziet er als volgt uit. Den Bloeyenden Wijngaerdt. Dagje uit, top-activiteiten , verhalen en beoordelingen over uitstapjes in Amstelveen. Inschrijving blok gesloten.


Afgelopen week heeft iedereen mail ontvangen over plaatsing op deelname- of wachtlijst. Iedereen die ingeschreven is moet uiterlijk september aangeven of ze deelnemen aan de activiteiten en eventueel worden . Voor alle Amstelveense senioren hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan activiteiten. Denk aan workshops, cursussen, concerten, filmmiddagen, zingen, gymnastiek, Tai Chi, biljarten, gespreksgroepen, klaverjassen, boekenclubs en bridge. Ook organiseren we geregeld rommelmarkten. Bekijk de activiteiten.


Geen activiteit deze maand! Dit doet de stichting door het verstrekken van een financiële bijdrage aan activiteiten op dit gebied. Vind hier de beste vakanties van Amstelveen Noord-Holland. Muziek- en Dansschool Amstelveen heeft regelmatig speciale en bijzondere projecten en activiteiten.


Denk hierbij aan Koopzondagconcerten, onze Open Dag en het Stadspleinfestival. Maar ook diverse activiteiten , zoals ensemble- uitvoeringen, musicaluitvoering, dansuitvoering, Muziekconcours Amstelveen , etc. Kinderpartijtje of bedrijfsuitje?


Reserveer voor een gezellige boerendag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.