dinsdag 20 september 2016

Blue dolphin multi cleaner

Gescikt voor het wekelijkse onderhoud van uw houten vloer, natuursteen, kurk etc. Universele reiniger voor het streeploos, wekelijks reinigen van alle harde vloerbedekkingen, zoals parket. Ook veilig te gebruiken op natuursteen, marmer, etc.


Gebruik voor de verwerking de Duodweil. Het product reinigt uw oppervlak en laat geen sporen achter.

Dit product kunt u veilig gebruiken zonder dat uw vloer aangetast wordt. Kleurloos Schoonmaakmiddel. Onderhoud uw vloer op uitstekende wijze. Al jaar kwaliteitsvloeren voor bouwmarkt prijzen.


Rubo Parket biedt de beste kwaliteit in laminaat, parket, kurkparket, ondervloeren, flexxfloors PVC vloeren, onderhoud en schadeherstel. Zeer geconcentreerde reiniger voor het dagelijks veilig en hygienisch schoonmaken. Deze multi - cleaner is te gebruiken voor zowel lak, was als olie vloeren. Let op de multicleaner heeft een nieuwe verpakking .

Een fles is ongeopen de andere is aangebroken en nog half vol. Ml per fles de prijs is voor het totale pakketje. Multi - cleaner voor hardwax vloeren. Ontvang en vergelijk de goedkoopste bezorgprijzen Meer informatie - Klik hier.


Laminaatreiniger, merk:. Heeft naast een reinigend tevens een voeden. Blue Dolphin Multicleaner Eco vanaf € 195. Het is tevens te verkrijgen in een geconcentreerde versie.


Het PH neutrale karakter van de reiniger tast geen oppervlakte . U Wilt uw Houten Vloeren schoonmaken? Neemt u eens een kijkje in webwinkel voor Tips en Informatie! Houdt de vloer dagelijks stofvrij met een Osmo of Blue-Dolphin stofdoek of stofzuiger.


Het is een puur schoonmaakmiddel wat niets achterlaat en alleen maar reinigt. Wekelijks onderhoud: De met Hardwax-olie behandelde oppervlakken kunnen nu met een tot licht vochtig uitgewrongen Osmo of Blue- Dolphin Duo- of Microdweil worden afgenomen. Zeer geschikt voor het plaatselijk onderhouden.


Universeel toepasbare zeer hoogwaardige PH neutral reiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.