dinsdag 20 september 2016

Zwembad de fakkel

Op deze pagina vind je de openingstijden van het flamingoba orkabad en buitenbad van De Fakkel. Laat je meevoeren in de wildwaterkreek, roetsj zo vaak als je wilt van de superlange waterglijbaan of ga lekker relaxen in één van de whirlpools en borrelbanken. Tussen de palmbomen en watervallen geniet je van de tropische sfeer en kun je genieten van . Kom sporten, spelen en ontspannen in zwembad De Fakkel.


Zwembad De Fakkel , Ridderkerk. Hij bezoekt regelmatig de groepslessen Aqua Therapie in het zwembad.

Deze zijn gericht op mensen met fysieke klachten. Meneer Tielecke werd tijdens de doelgroepactiviteit op maandagmiddag in het zonnetje gezet en ontving vijf vrijkaartjes voor recreatief zwemmen en een attentie. Het water van de buitenbaden zal in de weken erna verwijderd worden. Ook tijdens de tweede week van de meivakantie, tot en met mei, gelden er voor zwembad De Fakkel andere openingstijden dan iedereen gewend is. Alle doelgroepactiviteiten overdag komen te vervallen.


De doelgroepactiviteiten en ABC-zwemlessen vanaf 15. Het recreatiebad (Flamingobad) heeft palmbomen, watervallen, wildwaterkreek, waterglijbanen, whirlpools en borrelbanken, stoomcabines en . Wethouder Tineke Keuzenkamp mocht het keurmerkbord voor de gevel in ontvangst nemen.

In zwembad De Fakkel kunt u recreatief zwemmen in het subtropisch zwembad. In het subtropisch zwembad kunt u o. Er worden verschillende activiteiten aangeboden in het subtropisch ba waaronder vrouwenzwemmen. Door gebruik te maken van de bestaande staalconstructie kunnen wij kosteneffecicient een splinternieuwe tube plaatsen.


Swimming pool the Torch in Ridderkerk. Met een banenba een peuterbad en een kinderbad met ligweide is het zwembad al compleet. Wat is dat een paupertent geworden.


Alleen maar Beverwaardvolk, Turken met platte achterhoofden en inteelthoofden van verschillende afkomsten. Schreeuwende antillaanse wijven. Superdruk en je kan je kont niet keren.


Moest ik nog entree betalen ook omdat blijkt dat ze niet meer mee doen met de . De pop-upredactie is van maandag april tot en met woensdag april in zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Heeft u ervaringen met of vragen over overlast in het zwembad? Kom bij ons langs: maandag tot en met . Kinderen vanaf weken tot en met jaar kunnen tijdens de . Een dag in zwembad De Fakkel is een dag vol waterpret!


Zodra de renovatie van het dak van zwembad De Fakkel in Ridderkerk is afgeron wordt over enkele weken gestart met de plaatsing van 5zonnepanelen. De werkzaamheden zijn verspreid over een kort tijdsbestek van een aantal weken.

In mei namen maar liefst kinderen hun A-, B-, C- of snorkeldiploma vol trots in ontvangst. De tribunes en banken bij het Orkabad van zwembad De Fakkel zaten vol met familie en vrienden om de prestaties van de kinderen te volgen. Voor de kinderen is het behalen van hun zwemdiploma een mijlpijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.