dinsdag 24 maart 2015

Afsluitbare plastic bakken

Afsluitbare bakken voorzien van sleutelslot: „Onze unieke kunststof bakken serie voor het veilig opbergen, transporteren van producten. Uitgerust met een spansluiting, sleutelslot met sluithendels. Kunststof Bakken : „Direct van de fabrikant magazijnbakken, kunststof stapelbakken en plastic kratten.


Stapellade Kunststof Zwart. Berg in deze plastic boxen alles op, van groot tot klein, van licht tot zwaar.

Hermetisch afsluitbaar en transparant. Dit product is beschikbaar in referenties . De praktische, kunststof bakken zijn ideaal te gebruiken voor het bewaren en vervoeren van allerlei producten. Zoek je verschillende dozen voor in je kledingkast? Bekijk dan al onze opbergers.


Bakken en kratten van hoge kwaliteit kunststof. Leverbaar in standaard afmetingen en op maat gemaakt. IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen.

Deze luchtdichte opbergbox van IRIS is een transparante opbergbox met een zwarte deksel. De opbergbox heeft een inhoud van liter en is gemaakt van st. Bestel gemakkelijk online.


Thuislevering of ophaling wanneer het jou past in een van de meer dan 3afhaalpunten. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Al dan niet met deksel, afsluitbaar of verzegelbaar, al vanaf één stuks!


Kunststof transportbakken zijn een duurzame verpakking voor uw producten, want: Onze industriele kwaliteit gaat een leven lang mee. We nemen kratten terug voor recyclage: van een oude krat maken we een nieuwe bak. Bewaar je spullen in deze ruime box gemaakt van kunststof.


Wil je juist je kussens en plaids op kunnen bergen, dan kun je de grote plastic boxen met deksel beter gebruiken. Koop of Verkoop kunststof bak op Marktplaats. De handige kunststof opbergbakken van IRIS zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: Topbox. De Air Tight Box is luchtdicht afsluitbaar dankzij het speciaal ontworpen deksel en de zes stevige, rode sluitingen. Je hebt bakken van karton, kunststof (PP-polypropyleen of PE-polyethyleen), metaal en RVS.


Je kunt ze gebruiken voor voorbereiding,. Moeten ze stapelbaar en afsluitbaar zijn of wil je de bak voor catering en voedingsmiddelen gebruiken?

Hieronder staan enkele voorbeelden. GAMMA heeft allerlei opbergboxen en opbergkisten. Ook vouwkrat en plastic opbergbox. Deze opbergers vind je bij Leen Bakker in vele uitvoeringen. Opbergboxen heb je nooit genoeg!


Ook een kunststof opbergbox koop je online in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.