woensdag 25 maart 2015

Foto op bamboe

Unieke fotoprint op bamboe. Haal de natuur in huis met een mooie foto op bamboe ! Niks geen gaten in je muur, je zet je bamboeprint gewoon in je interieur : in je vensterbank, op. De mogelijkheden zijn eindeloos! Veel bedrijven plákken een foto op bamboe.


De intentie van een Bamboeblock is dat het geplaatst wordt op een dressoir,.

Hierdoor krijgt het product een tastbaar imago wat het extra persoonlijk maakt. We hebben al verschillende ondergronden mogen testen bij Vergelijk Canvas, maar nog nooit een foto op bamboe. Deze houtsoort is relatief nieuw en wordt maar door één aanbieder op deze manier aangeboden en dat is Timberprint. Bamboe is officieel geen hout, maar een grassoort.


De ronde stengels van het welbekende bamboe wordt in dunne stroken gezaagd en nadat die een lange tijd zijn verhit worden ze kruislings in elkaar verlijmd. Doordat wit niet standaard geprint wordt, komt de gele kleur met fijne lijnen naar voren bij de witte en lichte . Upload je mooiste foto en laat hem afdrukken op een robuust bamboe block van cm. Het block heeft een natuurlijke.


Uw foto op bamboe of populierenhout?

Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel het snel, gemakkelijk en zónder verzendkosten! Gallery Color vereeuwigt jouw mooiste momenten op hout. Ook een foto op bamboe laten drukken? Foto op houtblokken zijn leverbaar in houtsoorten: voordelig Berkenplex of het luxere echte Bamboe.


De fotoblokken zijn te bestellen met en zonder witte . We zijn erg enthousiast om onze nieuwe eco-vriendelijke bamboe panelen voor te stellen. Bamboe multiplex is extreem sterk, mooi en is een duurzaam product. Dit is hetzelfde product dat wordt gebruikt om high-end bamboe kasten en meubels te maken.


Deze multiplex is gemaakt van fijne lagen van . Deze bamboe panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Bamboe 2cdeze panelen zijn ideaal om aan uw muur omhoog te hangen. Een dikte van 19mm en 4cm. Geschikt voor wanddecoratie.


Als bamboe is geoogst, wordt het in lange stroken gezaagd. Omdat bamboestengels ronde vormen hebben, worden de stengels vervolgens gekookt in heet water. Het zijn dan natuurlijk nog enorm grote platen.


Vervolgens worden de stengels onder hoge druk op elkaar gelijmd. Jouw foto op bamboe wordt met de grootste .

Keuze uit het stoere berkenplex of het bijzondere bamboe ! We printen jouw foto in de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit op het hout. Je kunt kiezen voor whitewash vurenhout, steigerhout, ayoushout, berkenhout en bamboe. Door jouw foto op berkenhout of bamboe te printen, heb je geen last van naden in het hout.


De andere houtsoorten zijn plankjes in horizontale of verticale . Ga voor een unieke weergave van je foto met een foto op bamboe. Door de structuur van het bamboe krijgt iedere foto een hele bijzondere uitstraling. Bamboe : De opbouw van deze exotische houtsoort is aan de zijkant duidelijk zichtbaar.


Het materiaal geeft een zeer lichte kenmerkende bamboestructuur in jouw foto. Beide schepen zijn opgeboei het bataviaasche . Met mijn persoonlijke ervaring en mening over het resultaat en bestelproces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.