maandag 30 maart 2015

Kunstgras leggen op tegels

Kunstgras kan op vele ondergrondsoorten gelegd worden. Lees hier waar je rekening mee moet houden als je kunstgras op tegels wilt leggen ! Terras tegels zijn hard en zijn meestal niet helemaal vlak, hierdoor voel je de tegels en voegen wanneer je over het kunstgras loopt. Het advies is dan ook om.


Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een . Om dit tegen te gaan kunnen de tegels verwijderd worden en een laagje zand aangebracht worden, het beste is de granulaat.

Maar ook dezelfde toepassingen als kunstgras leggen op een balkon zoals hierboven beschreven is hier mogelijk. Tijdelijk een kunstgras mat uitrollen om bijvoorbeeld een zwembad op te zetten is . Zoals tegels , bestrating of betonnenvloer, dat kan! Zoals hierboven beschreven kunnen groeven worden opgevuld met een doek zodat de structuur niet door het kunstgras heen komt. Wanneer je kunstgras op een vaste ondergrond legt (zoals beton of tegels ) en het kunstgras zéér intensief gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld sport en spel , dan is . Leginstructie kunstgras TigerTurf Duration: 542. Resultaten voor kunstgras leggen op tegels.


Deze onderlaag kan bestaan uit verschillende materialen. Meestal is het gerecycled rubber of schuim (foam).

Een foamlaag is niet altijd noodzakelijk. In het geval u een speelplaats aanlegt over een verharding, zoals: tegels , beton of asfalt, . Wilt u kunstgras aanleggen op uw balkon? Dan is het belangrijk dat de waterafvoer goed is, omdat het niet goed is als de onderzijde van het kunstgras nat blijft.


Drainagetegels zijn een ideale ondergrond. Verder is kunstgras , anders dan natuurgras, heel gemakkelijk toe te passen op balkon of dakterras. Wij leggen het ook vaak los op de ondergrond en zetten het op de hoeken vast met sterke dubbelzijdige tape. Op die manier kunt u de.


Elk project vereist zijn eigen onderbouw. Laat u hier voor informeren door ons. Ons advies is gratis en goud waard. Leg dan wel die tegels onder je kunstgras. Onze buren hebben gewone tegels eronder liggen en dat is echt een verschil met bij ons.


Echt kei hard als je daar op valt en het ligt ook niet prettig. Zo het kunstgras op het zand leggen gaat niet, er moet een stevige ondergrond onder. Gedetailleerde omschrijving: Ik ben op.


Zoek naar een voordelige vakman voor het leggen van tegels in de tuin van ong 20men de rest van de tuin dus ong 15mkunstgras leggen. Graag hoor ik wie er voordelig de klus kan . Een onderbouw van zand heeft de voorkeur.

Dus genoeg afhelling (afschot) of waterdoorlaatbaarheid. Is de waterafvoer niet voldoende dan plaatsen wij op de bestaande . De kunstgrassprieten hebben een bepaalde vezelrichting (vleug), het is daarom ten sterkste aan te raden om alle graspanden in dezelfde richting te leggen. In principe kan het kunstgras ook direct op zwarte grond gelegd worden zonder het zandbed van brekerzan alleen moet u er dan wel zeker van zijn dat de ondergrond goed water afvoert.


GAMMA heeft de mooiste grasmatten. Grastapijt van verschillende grassoorten. Kom het voelen bij GAMMA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.