dinsdag 31 maart 2015

Glazen aanbouw serre

Serre aanbouwen, ook iets voor u? Natuurlijk bent u afhankelijk van de woning, maar er is meer mogelijk dan u denkt. Op onze website stellen we ons graag aan u voor. Bezoek onze prachtige showroom in . Glazen serres winnen snel aan terrein.

Met een zonverwarmde glazen serre kunt u in elk seizoen “buiten” genieten. U bespaart direct op uw stookkosten omdat de serre ook nog eens extra isolerend werkt voor uw woning. Dat betekent kort gezegd minder energieverbruik en meer woongenot. De glazen serre zorgt voor heel veel lichtinval. De meeste serres zijn grotendeels gemaakt van glas.


In combinatie met kozijnen van andere materialen zorgen ze voor een complete serre - aanbouw. Dit kan bijvoorbeeld aluminium, kunststof, staal of hout zijn. Ook volledig glazen serres hebben een frame van een andere .

Als je een serre wilt plaatsen, dan wil je natuurlijk gelijk weten wat deze aanbouw kost. Er is een onderscheid gemaakt tussen de basisserre en de luxe woonserre. De basic tuinserre is met enkel glas en niet gefundeerd. De luxe constructie heeft wel fundering en is voorzien van dubbel glas en isolatie.


Een serre is een terrasoverkapping met glazen schuifdeuren rondom. Tuinmaximaal heeft gegarandeerd de laagste prijzen voor serres ! Bij Busscher is de realisatie van uw droomserre in vertrouwde vakmanshanden! De klant wou een serre aanbouwen tegen zijn woning. Zo is de serre binnenin mooi afgewerkt met een gezellige houten parket vloer.


Naast het feit dat een serre een plek is om tot rust te komen onder de warme zonnestralen, is het ook een comfortabele ruimte om te genieten als de weersomstandigheden minder gunstig zijn. Deze tuinserre van DBG . De grote glazen ramen en deuren bieden optimale bescherming tegen stormachtige wind en koude regendruppels. Raampartijen serre versus aanbouw.


Meestal heeft een serre zelfs een glazen dak. De grote aanwezigheid van glas zorgt voor een duidelijke link tussen binnen en buiten. Zelfs tijdens de winter kan je op deze manier in je tuin vertoeven.

Nadeel is dan weer dat het er . Ontdek hier alles over glazen aanbouwen en serres. Een aanbouw is een kamertje die je vastplakt aan je muur, met vaak een bestaande deur of raamopening, voorbeeld aanbouw en een uitbouw tot slot is vaak een verlengde van je kamer, zonder (storende) muren die overdwars staan om . Een prefab serre kost gemiddeld tussen de € 11. Net als bij een aanbouw heb je bij een glazen serre aanbouw , dezelfde prijsbepalende factoren. Het voordeel van een volledig glazen model ten opzichte van de stenen opbouw is het lagere gewicht.


De fundering kan simpeler blijven en je krijgt natuurlijk meer licht in huis. Decoratie ideeen en inspiratie voor jouw serre. De serre prijzen lopen dus op naarmate de serre.


Hier vindt je experten, projecten en fotos van groeikassen, exotische en winterplanten. Laat je inspireren door het project: Moderne serre aanbouw met lichtstraat en glazen vouwwand. Zoekt u een ervaren vakman in Groningen voor uw serre of aanbouw ? Uitbouw met hout en aluminium. De rechte lijnen lopen mooi door in de tuin. De uitbouw is zowel brandweren onderhoudsarm als inbraakwerend.


Terrasoverkapping met glazen dak, en voorzien van . View all posts by: Ida Kramer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.