woensdag 25 maart 2015

Zizo lounge

De zalm word zelf gefileerd door onze chef, hierdoor staat smaak en versheid van de vis dagelijks . U kunt hier online reserveren. Wij willen u vragen om dit tijdig te doen. Indien later kunt u rechtstreeks telefonisch reserveren.


Heeft u een speciale bon waar u mee wilt reserveren? Reserveer dan rechtstreeks via de website van de aanbieder of stuur ons een .

Hier moet u zijn voor heerlijke vers gemaakte sushi. ZIZO Lounge , Zandvoort. Het is mogelijk om direct te reserveren. De lounge voor heerlijk vers gemaakte sushi! Sushi-restaurant, Japans restaurant, Vegetarisch restaurant.


Een modern Japans sushi restaurant direct gelegen aan de boulevard van Zandvoort. Onder het genot van het mooie uitzicht, het Japanse eten is het genieten geblazen! Sushi restaurant in het Palace Hotel in Zandvoort aan Zee op een unieke locatie met uitzicht op zee.

Het restaurant was al vanaf dag een groot succes, door het gebruik van verse producten is dit echt een aanrader! Zizo Lounge : the best sushi restaurant in Zandvoort aan Zee with a unique sea view. Located in the Palace Hotel. Bestel lekkere Hosomaki, Nigiri, Uramaki of . Er is weer een mooie, nieuwe zaak open op de Kruisstraat. Restaurant en Lounge Zizo opende dit weekend met een groot feest de deuren.


Je vindt Zizo op de plek waar tot voor kort Chomicha was gevestigd. Dat restaurant sloot hier de deuren. THE best scroppino in town met heerlijke sushi en een adembenemend uitzicht? Dat kan: bij Zizo Lounge in Zandvoort. In deze gezellige zaak in Zandvoort heb je een schitterend uitzicht over de Noordzee.


Je begint je diner met misosoep. Vervolgens smul je van een tigeroll, crunchy roll, . Sportcafé Zandvoort, Win. Ontworpen door ThemeBoy.


Bild von Zizo Lounge , Zandvoort: sushi schaal - Schauen Sie sich 4. Fotos und Videos von Zizo Lounge an, die von TripAdvisor- Mitgliedern gemacht wurden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.