dinsdag 31 maart 2015

Wegwijzer soest

Wij zijn een basisschool met een fijn team dat er alles aan doet om de leerlingen het beste onderwijs te bieden. Contactformulier: Klik hier. Locatie van onze school.


Vanaf station Soest - zuid : buslijn 70 . Wij zijn een school met een fijn team, dat er alles aan doet om de leerlingen het beste onderwijs te bieden. Door middel van deze site proberen wij alle leerlingen , hun ouders en andere belangstellenden op de hoogte te houden van wat wij allemaal doen op de Wegwijzer.

Door het bekijken van de verschillende . Op onze site krijgt u een eerste en globale indruk van onze school. U kunt lezen wie wij zijn, waar we voor staan en wat we doen. Graag nodigen we u uit voor een gesprek met rondleiding op de Wegwijzer om meer te mogen vertellen van onze fijne school.


Dat is , minder dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie van . RTL Nieuws heeft op basis van gegevens over de achtergrond van de leerlingen van Basisschool de Wegwijzer in Soest de gemiddelde scores van deze school op de eindtoets beoordeeld. Daaruit is gekomen dat Basisschool de Wegwijzer een scoort. Bekijk hieronder de gegevens waar deze score .

Coöperatief leren, Oplossingsgericht werken, Hoekenwerk en Meerbegaafdheid zijn de pijlers van ons schoolconcept. Wij gaan ervan uit dat àlle kinderen talenten hebben en streven naar een optimale ontwikkeling van deze talenten. De SKOSS, Stichting voor Katholiek Onderwijs in Soest en Soesterberg, is de stichting . Joomlapartner heeft in de afgelopen jaren Joomla! Hieronder kunt u een deel van . See people named Mark Van Hunen who have studied at De wegwijzer Soest.


Je kunt (educatieve) bronnen op het internet eenvoudiger en effectiever gebruiken als je ze verzamelt, ordent en deelt met Yurls. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.


Moovit helps you to find the best routes to Basisschool De Wegwijzer using public transit and gives you step by step directions with updated schedule times for Bus, Train in Soest. Wilt u meer over de scholen weten? Vacatures Op dit moment hebben wij geen vacatures. Tegen de landelijke tendens in dat gemeenten basisscholen laten verpauperen, zet Soest de komende jaren in op vernieuwing van een aantal schoolgebouwen.


Er is zoveel gespaar dat er dit jaar al miljoen euro geïnvesteerd wordt aan vernieuwing van De Buut en De Wegwijzer in de wijk Overhees. De openingstijden van alle vestigingen van Basisschool De Wegwijzer in Soest vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Davids bouwkundig ontwerp- en adviesbureau. Kort verslag van schoolkamp bij Stayokay Soest We hebben super leuke én zonnige dagen met elkaar gehad!


Woensdag zijn we eerst met elkaar begonnen en startte gelijk het 1e kampspel de badeendjes.

Wie zou vrijdagochtend zijn eigen badeendje nog hebben, met een paar mollen in de groep?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.