donderdag 26 maart 2015

Eurofix overkappingen

Hieronder vindt u een selectie van de meest verkochte producten. Regio Oudenbosch, Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Ideaal voor montage op een houtconstructie waarvan de draagbalken aflopen. Balkbreedte minimaal mm.


Maximale plaatdikte is mm.

De schroeven vallen onder een aluminium afdeklijst. Leverancier en producent van overkappingen , carports, aluminium profielen voor meerwandige kunststof platen, kanaalplaten. Terrasoverkapping bedrijf Eurofix uit Oudenbosch. Leverancier van overkappingen , serredaken, carports, polycarbonaatplaten en profielsystemen.


Vind eurofix op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Schuttingen, garages, schuren en paardenstallen. Schitterend vormgegeven, subliem afgewerkt, scherp geprijsd.

In beton en hout combinatie mogelijk. Uitgekeken op je oude bankstel? Op Marktplaats is hij zo verkocht. Overkappingen , schuren , tuinkamers voor scherpe prijzen!


Eurofix levert mooie, zeer complete professionele daken voor op uw houten frame. A-merk platen en profielen, complete opbouw sets, uit voorraad leverbaar en een zeer scherpe prijs. Tien jaar fabrieksgarantie. Meer dan jaar ervaring. Het voordeel van polycarbonaat is dat het praktisch geen UV-straling of ver- infrarode straling van de zon doorlaat.


Ook leveren en monteren wij overkappingen van het merk Eurofix deze kunnen wij leveren met helder polycarbonaat plaat en . U wilt langer van de zomeravonden genieten, zonder het snel koud te krijgen en last te hebben van eventuele regen? Of wilt u een overkapping voor uw auto? Dan is een terrasoverkapping echt iets voor u. Van Bruggen kunststof kozijnen levert terrasoverkappingen van het merk Eurofix. Bezoek ons voor duidelijk advies.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Eurofix in Oudenbosch vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Aluminium overkappingen.

Geheel op maat gemaakt zonder meerprijs. In alle kleuren leverbaar. Ook vrij gemakkelijk zelf te plaatsen. Door de unieke smalle constructie valt de overkapping nauwelijks op.


Fbt2Ij In deze video maakt u kennis met. Een houten prieel of terrasoverkapping kunnen we in vele uitvoeringen en afmetingen leveren. De houten hoekpaviljoenen of priëlen met wanden zijn uitermate geschikt om het ongebruikte hoekje in uw tuin helemaal op te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.