maandag 30 maart 2015

Zwembad safari

In deze MFA vind je ons zwembad wat beschikt over een meter ba een doelgroepen bad en een waterspeeltuin met grote glijbaan. Recreatief zwemmen, € 90. Ouder en kind zwemmen groepsles, € 75.


Inschrijfgeld (inclusief magneetkaart), € 250. Spelend leren vormt de basis van de lessen waarin uw kind de vaardigheden van het zwem-ABC leert.

Lees op deze pagina meer over onze diverse baden, of kom eens een kijkje nemen in ons prachtige bad. Delen: Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Beoordeling beoordelingen . Vanaf nu is het mogelijk om de vorderingen van uw kind online te volgen. Op deze manier kunt u kijken waar uw kind zich bevindt in de leergang van het zwem-ABC ! Gegarandeerd plezier voor jong en oud.


Ons zwembad heeft een 25m wedstrijdba een doelgroepenbad met verstelbare bodem, een meter lange glijbaan en een prachtig peuterbad met diverse speelementen.

Dan is het dragen van zwembandjes verplicht. Wilt u zelfstandig aan uw conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water? Banenzwemmen is de ideale activiteit voor jong en oud. Tijdens het banen zwemmen bepaalt u zelf uw begin- en eindtijd.


Ook het aantal baantjes of uw zwemtempo kiest u zelf. Bepaalt u graag zelf hoe . Een heerlijk binnenzwembad vol leuke activiteiten! Wie voelt zich als een vis in het water en komt.


Gedurende avonden van 18. In elke zaal bevindt zich een berging waarin de materialen zijn opgeslagen. Algemene voorwaarden zwemlessen. Vecht BV tijdelijk te sluiten (m.u.v. feestdagen), zonder restitutie van abonnementsgelden.


Deze accomodatie ligt in Maarssen in de gemeente Stichtse Vecht. Ook woensdag en donderdag iedereen nog terecht voor een dagje vakantieplezier. Powered by Vote Company. Alle rechten voorbehouden.

U kunt kiezen uit een overdekt subtropisch zwemba een verwarmd buitenbad , natuurbaden en een recreatieplas. Zwembad in Kockengen: zwem- en recreatiepark de Koet. Parttime (uren in overleg).


Functieomschrijving: Als zwemonderwijzer sta je garant voor het enthousiast en vakkundig verzorgen van zwemlessen. Het is een superleuke uitdaging waarbij je met je team zoveel mogelijk banen zwemt in drie uur. Dag en tijd: Zaterdag januari, van 15. Sportfondsen Stichtse Vecht.


Homes of Africa biedt luxe, maar betaalbare vakantiehuizen voor een onvergetelijke vakantie naar. Zuid-Afrika met het hele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.