maandag 23 maart 2015

Art deco hekwerk

Betaalbaar, maar toch bijzonder sierhekwerk. Stijlvolle, robuuste hekwerken , naar uw eigen smaak samen te stellen. De opbouw van het hekwerk kun je verdelen in hoofdonderdelen: Het sierhekwerk, met de keuze in uitstraling. Door middel van poorten kunt u uw hekwerk afsluiten en openen. Uw hekwerk is ons vakwerk!


Ontvang binnen uur een vrijblijvende offerte.

Dit model heeft zowel aan de bovenkant als onderkant van het hekwerk ornamenten. De poorten van dit model zijn verkrijgbaar in ;. Inlooppoortjes en inrijpoorten worden toegepast om een doorgang in het sierhekwerk te creƫren. En omdat iedere tuin anders is, is ook ieder sierhek maatwerk. Uw wensen vertalen wij naar een stijlvol uniek hekwerk dat zowel functioneel is als ook mooi om te zien.


Opgestelde hoogte met alleen decoratie bovenin 89cm hoog. Ca strekkende meter ijzeren hek, vol staal en ca 1jaar oud met een design uit de tijd van de art deco. Het vakmanschap van smid Wout zie je terug in het ontwerp, de degelijkheid en de kwaliteit van het handgemaakte hekwerk.


Iets wat men weinig tegen komt.

Antieke bouwmaterialen Maison Belle Epoque. Prachtig zwaar uitgevoerd (vol ijzeren) hekwerk met dubbele poort. De totale lengte is ca 2meter. Het geheel bestaat uit een dubbele poor… Prijs o. Art deco vensterhekwerk. Mooi art deco ijzeren venstergril.


Deze pin is ontdekt door Emile. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wat kunnen overwegingen zijn om een tuinpoort of toegangspoort te (laten) plaatsen? In vele situaties is de veiligheid de belangrijkste reden.


Een goed afgesloten erf kan ongewenste gasten ontmoedigen om een poging tot inbraak te doen. Tegelijkertijd kan een goede poort veiligheid bieden aan . Zijn Grabplastiken volgens de Galvanotechniek kenden een ruim afzetgebie dat kennelijk ook tot in Roermond reikte. Het beeld vormt een bewust gekozen bekroning van een grafmonument dat in de lagere delen (belettering en hekwerk ) een evident art deco -karakter heeft, vermengd met florale art nouveau-motieven.


In art -nouveau stijl gecontrueerd balkonhek van gesmeed ijzer. Toegangspoort voor het landgoed Wulpenhorst, met vergulde elementen en metalen balusters. Gesmolten effect geeft een Gaudi-achtig beeld.


Voorraad: stuks Maat: 465x(cm) (LxH) Prijs per stuk:€4,00.

Mijn partner en ik zijn namelijk bezig met het uitzoeken van een balkonhekwerk voor de achterkant van ons huis. THUIS IN STIJL - art deco art deco hek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.