woensdag 25 maart 2015

Stelcon plaat

Heeft u niet het juiste materiaal om de. Beton platen zijn ideaal voor terrein verharding. Zie onze scherpe prijzen. De stelconplaat is op diverse locaties een uitstekende oplossing voor vele verhardingsproblemen.


Dit ligt geheel aan uw eigen voorkeur. Geeft u de voorkeur aan kwaliteit?

Wilt u de maattoleranties bij dit type verharding tot een minimum beperken? Op deze plaat zit een verkeersklasse op dat betekent dat autoverkeer en licht vrachtverkeer er prima overheen kunnen rijden. Vraag naar onze scherpe prijzen. Vind stelconplaten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Beschrijving: De bedrijfsvloerplaat voor de agrarische sector. Met zijn ruwe oppervlakte is deze ideaal als erfverharding of kavelpad.


De plaat is voorzien van vellingkanten en hijsoog gaten om ze makkelijk te plaatsen.

En voor een goede aansluiting van andere platen. Daarnaast is de plaat maatvast en wordt er kwaliteits . Dat zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat deze stelconplaten super zijn in kwaliteit en bij uitstek geschikt voor iedere toepassing. In samenwerking met de fabrikant Meteoor levert Dam Beton de originele stelconplaten, zowel . Originele stelconplaten kopen? Een strak pad van betonplaten met deze maatvaste stelconplaat.


Wilt u dus een voordelige beton plaat die niet aan extreem hoge eisen voldoet en gecertificeerd is, dan . Een stelconplaat heeft afmetingen van ong. Deze stelconplaat beschikt over een gebezemde toplaag, wat voor extra grip zorgt. Een stelconplaat of stelconvloer is een weg- of erfverharding in de vorm van een grote vierkante gewapend betonnen plaat met stalen rand.


Stelconplaat Bosch Beton tabel. Ze zijn snel aan te brengen en weer te . In de industrie, voor transport-, en overslagbedrijven, maar ook als (tijde- lijke) verharding bij bouwprojecten. De platen zijn geschikt als verharding op ieder terrein en op iedere ondergrond en zowel tijdelijk als permanent te leggen.


Door de sterkte van de plaat is deze geschikt voor veel toepassingen in de agrarische en industriele sector. De plaats is bestand tegen bijzonder zware belasting, extreme weersomstandigheden en puntsbelasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.