donderdag 26 maart 2015

Krolse kat geluid

Chiriku, Savannah Fpoes van jaar is krols. Gecastreerde Maine Coon kater Midas van jaar. Gedurende de krolse periode is uw kat.


Eén van de meest typische (en storende) gedragingen van de krolse kat is het veelvuldig en luid miauwen. Als je in een buurt woont waar veel .

Stream Het miauwen en janken van een krolse kater by Beeld en Geluid from desktop or your mobile device. Een krolse kat kalmeren. Reproduction in the Dog and Cat. Publisher: Baillierie-Tindal Dit betekent doorgaans.


Verschil geluid krolse kat en kater - geplaatst in Gedrag en opvoeding: Is er een verschil te horen tussen het gemiauw van een krolse kat en het gemiauw van een kater die opzoek is naar een krolse kat ? Op dit moment hoor ik dus gemiauw van een kat, in eerste instantie dacht ik een krolse. Wordt u opgeschrikt door nachtelijk gekrijs.

Dan kan dit best het krolse kat geluid zijn! Het krolse kat geluid maakt zij om beschikbare katers aan te trekken. Miauwen, janken van een krolse kater. Creator: Beeld en Geluid. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen maar het is een soort kirrend prrr- geluid wat poezen dan maken.


Over het gedrag: of dat. Voor langere periodes is . See more options Embed Code. You need to be logged in to post a comment . Wanneer uw kat krols wordt, is dit het teken dan ze vruchtbaar is en gedekt wil worden. Poezen kunnen krols worden vanaf de leeftijd van maanden.


Dit komt door een combinatie van urinegeur, afscheiding uit de vagina en de geluiden die ze produceert. Meestal gebeurt dit echter tussen de 6de en de . Katers op het liefdespad beantwoorden de kreten van de krolse poes en vergroten haar staat van opwinding door hun aanwezighei hun geurmerken en de rondgespoten urine. De periode waarin de poes vruchtbaar wordt, staat bekend als krolsheid. Dit komt omdat de toenemende lichthoeveelheid en daglengte een stimulerend effect .

Die van mij wilde altijd alleen maar geaaid worden toen ze krols was. Gewoon continue aandacht en aaien. Maar elke kat zal anders zijn. Heeft bij ons twee keer door mogen gaan en daarna idd gesteriliseerd.


Klaar ermee ;-) Ik vond het vooral zielig voor poes. Ze leek zich echt geen raad te weten met . Als ze al geluid maken is het meestal blazen: blazen naar de buik bij een niersteen, blazen op de kattenbak vanwege pijn bij het poepen. Als uw kater buiten loopt te schreeuwen, probeert hij op die manier mogelijk andere katers te verjagen in de hoop een leuke krolse poes tegen te komen. De titel zegt het eigenlijk al, mijn vriendin en ik zitten met een ongelooflijk krolse kat.


Ik zie het zo, die meid kan er natuurlijk niks aan doen dat ze wat lawaaierig is of dat ze krols is. Dempt genoeg geluid om in slaap te kunnen vallen en dan kunnen nare gewoontes als piesen ook niet de vrije loop. Katten mauwen doorgaans slechts in de aanwezigheid van mensen en niet onderling, met uitzondering van moederpoes en kittens en krolse katten.


Sommige katten produceren bij het mauwen nauwelijks geluid maar Siamese katten staan bekend om hun vele en luide gemauw. Poezen krijgen dan ook het typische gedrag van een krolse poes, zoals miauwen en het met de kont overal tegenaan wrijven. Deze periode duurt ongeveer dagen. In die periode zoeken poezen actief katers op en laten zich vaak herhaaldelijk dekken.


Dit gaat vaak met veel geluid zoals gemiauw en geblaas gepaard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.