donderdag 26 maart 2015

Waterglijbaan voor zwembad

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe waterglijbaan (meter) van Zwembad de Koekoek in. Bij zwembad Poelmeer in Oegstgeest staat een spectaculaire interactieve GoHwaterglijbaan. De glijbanen van ons eigen merk GoHcombineren hoge kwaliteit met innovatie. Het is een investering die zich absoluut terugbetaalt.


Een gave glijbaan tilt uw recreatiepark of zwembad naar een hoger niveau. Biedt uw gasten de beste kwaliteit en het meeste speelplezier!

Door middel van thematisering en maatwerk . Zin om een duik te nemen in het zwembad ? Ontdek hier ons assortiment duikplanken en waterglijbanen. Eenvoudig bestel snel geleverd! Varioplay, dochteronderneming van Variopool levert oplossingen op het gebied van waterglijbanen en waterattracties, die beschikbaar zijn in vele maten. Koop Intex waterglijbaan bij de Intex Zwembadgigant. Drenthe krijgt de grootste binnen waterglijbaan van de wereld.


De glijbaan komt in vakantieresort Hof van Saksen en opent dit najaar. Virtueller Rundgang von: Robinson Club Nobilis.

Een waterglijbaan is een speeltoestel dat te vinden is in zwembaden en pretparken. In pretparken gaat het meestal om een Hara Kiri Raft Slide of Aqua Shuttle. Slide And Splash Opblaasbare Waterglijbaan null. Dit opblaasbare speelparadijs inclusief een waterglijbaan met klimwand en zwembad is van het merk New Boy. De waterglijbaan is binnen minuten opgeblazen.


Inclusief Watergun voor nog mee. Camping met waterglijbanen : vakantie op één van de Eurocamp campings met glijbaan of zwembad met meerdere waterglijbanen. Genieten van het zwemparadijs samen met uw (kleine) kinderen. Een van de leukste dingen aan een zwembad is wel de waterglijbaan. Sommige zwembaden hebben een kleine simpele waterglijbaan terwijl er in Nederland ook zwembaden zijn met spectaculaire en unieke glijbanen.


De website Xtremerides heeft de spannendste, hoogste en engste waterglijbanen in . Een openluchtzwemplaats met glijbaan en een overdekte zwemplaats. Gerro Vonk koos voor het laatste en testte voor het Hof van Saksen waterglijbanen over de hele wereld. Toen Vonk jaar geleden bij het Drentse resort aan de slag ging, was het al een mooi park, maar wel erg op volwassenen gericht. Morgen opent het Hof van Saksen het nieuwe zwembad , inclusief de . Glijbaan met klimtoren en zwembad. Sproeier bovenaan de glijbaan.


In seconden opgeblazen.

Multi kamer syteem voor optimale lucht circulatie in de glijbaan. Eenzijdig design: u heeft uw kind altijd duidelijk in het zichtveld. Neemt opgeruimd weinig ruimte in beslag. Waterratten en glijbaanfanaten opgelet!


In Drenthe wordt woensdag de grootste indoor- waterglijbaan ter wereld (!) geopend. Voor het ultieme zwemplezier kun je deze zomer terecht in het zwembad van Hof van Saksen, in het dorpje Nooitgedacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.