donderdag 26 maart 2015

Zelf tuinhuis bouwen in hout

In onderstaande gaan we nader in op het zelf bouwen (maximaal meter breed) van een blokhut of tuinhuisje van rabatdelen. Hieronder gaan we nader in op het zelf bouwen van een blokhut of tuinhuisje van rabatdelen (maximaal meter breed). Zelf een tuinhuis bouwen lijkt een behoorlijke opgave, maar met duidelijke bouwplannen moet het lukken! Altijd al zelf een tuinhuis willen bouwen , maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?


Kijk dan eens naar deze.

LEES OOK: Hout In De Tuin En Op Het Terras Gebruiken? Als je een tuinhuisje wil kunt je natuurlijk gemakkelijk een bouwpakket van een tuinhuis kopen, op die manier heb je binnen de kortste keren een stevig tuinhuis in je tuin staan. Je hoeft hiervoor geen super klusser te zijn. En het zal je verbazen, maar een bouwpakket valt vaak goedkoper uit dan het geheel zelf bouwen.


Als je alleen gereedschap wilt opbergen is volstaat een klein tuinhuis. Wil je er echter een hobby als schilderen of houtbewerken gaan uitoefenen dan is een tuinhuis van enige omvang handig. In dit Ideabook geven we je een aantal handige tips die je helpen om zelf een tuinhuis te bouwen.

Ik bouw mijn tuinhuis zelf - DIY garden house - Gartenhaus selber bauen - Overkapping bouwen. Omdat we al een tijdje de wens hadden om een groot tuinhuis te bouwen , heb ik afgelopen jaar zelf. Lugarde heeft een enorm assortiment aan houten tuinhuizen maar soms vindt een creatief persoon het leuker om zelf een tuinhuis van hout te bouwen. Ook zal het in de kosten schelen als u alles zelf doet.


Echter zal dit een hele klus zijn en zijn er een aantal zaken waar goed op gelet zal worden. Gratis doe het zelf bouwtekening voor tuinhuisjes van pallets. Voorbeeld van een heel eenvoudig schuurtje met puntdak om te bouwen met hout van een pallet.


Zelf ontwerpen en bouwen van een tuinhuis. Als je een blokhut wilt kun je natuurlijk gemakkelijk een bouwpakket van een blokhut kopen, op die manier heb je binnen de kortste keren een stevige blokhut in je tuin staan. Een eigen tuinhuisje bouwen , het lijkt voor veel klussers een behoorlijk karwei om een tuinhuisje te bouwen dat meerdere jaren meegaat.


Er zijn echter een paar factoren welke door veel klussers keer op keer vergeten worden wanneer zij een tuinhuisje bouwen. Zo wordt er niet goed gekeken naar welke houtsoort er . Een houten tuinhuisje maken kun je zelf. Maar voor je begint zijn er.


Zo hoef je dus niet ieder jaar een nieuw houten tuinhuisje te maken. Een blokhut wordt meestal als bouwpakket geleverd.

Met twee personen en een beetje handigheid kun je het zelf in elkaar zetten. De meeste tuinhuisjes en blokhutten zijn van geïmpregneerd vurenhout. Wanneer dit direct in aanraking komt met de gron gaat het hout op den duur rotten. Voor de blokhut met houten vloer . Een tuinhuis bouwen wil ook zeggen dat je je tuinhuis best een likje verf geeft, want bijna geen enkel tuinhuis heeft een voorbehandeling gehad. Dat wil zeggen dat je zelf nog je tuinhuis zal moeten impregneren.


Dat doe je best met een houtverf of beits. Een goeie houtverf is vochtregulerend en laat het hout ademen. Het bouwen van het tuinhuis kunnen wij voor u verzorgen, maar de bouw van o. Zie hier de opbouwservice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.