dinsdag 31 maart 2015

Zwembad bongerd

Los bad Recreatief volwassen vanaf jaar, € 65. Verjaardagsarrangement p. Maak kennis met een groot aantal van onze Aquasporten, veel nuttige informatie op ons gezondheidsplein en wij introduceren die dag onze nieuwe Aquasport! Noteer alvast februari in je.


Bent u nog niet geweest, dan heeft u tot vandaag wat gemist.

Zwembad De bongerd biedt een breed scala aan mogelijkheden. Bongerd kan verwijzen naar:. Op ons mooie Campingpark bevinden zich naast een zwem-speelvijver, een openluchtzwembad op het Campingpark ook nog spettermogelijkheden in de Holle Bolle Boom! Zoals een spetter- en spatbad en een Fonteinplein in de Buiten en uiteraard de overdekte Plons met diverse glijbanen en een Fonteinplein. Iedereen die dat wil, is van harte welkom om vragen te stellen, wensen te uiten of een praatje . Daarnaast is er een restaurant en een terras met speelgelegenheid.


Wees dan goed voorbereid! Wageningen, Bornsesteeg 4.

Er is een uitzwembad naar buiten en een Wellness Garden. Je kunt hier ook je kinderfeestje vieren! Om hier gebruik van te maken gelden de volgende voorwaarden;. Vanaf ½ jaar kan er ingeschreven worden en geldt . Hulpaanbod van: Stichting Manege zonder Drempels. Huifbedrijden voor zeer ernstig beperkte personen.


Hierdoor ontstaat het gevoel van paardrijden. Delen: Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief . Een bijzonder evenement van live entertainment.


Echa un vistazo a los 1. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Online reserveren en betalen bij het hotel. Geen reserveringskosten. Zwemmen, babyzwemmen, aquajoggen en zwemlessen behoren hier tot de mogelijkheden.


Het recreatie bad met o. Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.