woensdag 25 maart 2015

Jumbo terrasoverkapping

Met ruim jaar ervaring is Jumbo dé specialist in terrasoverkappingen en serres. Van topkwaliteit hout of aluminium, met prachtig design. Jumbo Barneveld: Luxe terrasoverkappingen van hout, aluminium en staal, kozijnen van aluminium en kunststof en innovatieve zonweringen.


Bent u op zoek naar een stalen overkapping over het terras? Speciaal voor de liefhebbers van design heeft Jumbo een stalen terrasoverkapping ontworpen.

Geïnspireerd door de minimalistische bouwstijl, dus zonder onnodige details en met een exclusieve uitstraling. De stalen terrasoverkapping van Jumbo is in korte tijd . Jumbo overkappingen zijn stijlvolle terrasoverkappingen van zeer goede kwaliteit. De design overkappingen zijn verkrijgbaar in hout, aluminium en staal en kunnen helemaal op maat worden gemaakt.


De houten overkappingen van Jumbo hebben dikke staanders en liggers, die een moderne combinatie vormen met de transparantie van het glas. De overkappingen zijn een exclusief design van Jumbo. Met een aluminium overkapping van Jumbo op het terras, realiseer je een comfortabele plek waar je altijd beschut bent tegen zon en neerslag.


De aluminium overkapping kan zo compleet en comfortabel worden gemaakt, als je zelf wenst.

Van stoer frame met zonwerend doek tot complete buitenkamer met rondom glas. Elke architect weet het grootste nadeel van een traditionele terrasoverkapping : het uiterlijk. Door het schuine dak is de realiteit vaak dat het design van het huis volledig verbroken wordt. Zo niet met deze Design- overkapping. Door zijn rechte liggers met daarin schuin glas is er voor gezorgd dat de . Bij een onder achitectuur getekend huis hoort ook op het gebied van het buitenleven de echte architectuur, en dat heeft deze klant.


Deze glazen terrasoverkapping is een door Jumbo uit Barneveld zelf ontworpen model. Jumbo , een bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring, heeft modelbescherming op dit prachtige ontwerp met stalen balken vastgelegd. De glazen terrasoverkapping is uniek omdat de balken horizontaal zijn . Design zonwering voor meer wooncomfort en een heerlijk buitenleven: dat wordt genieten! Bezoek onze showroom in Barneveld voor informatie en inspiratie.


Jumbo Terrasoverkapping Met Lamellen Overkapping Tuin En Terras Jumbo Pergolas Ijzeren Smeden Voor Voor pergolas ijzeren smeden voor terras. De MELANO vouwzonwering verspreidt een mediterrane flair en doet denken aan een vakantie in zuidelijke oorden. Goed beschermd brengt men ontspannende uren door in de koele schaduw.


Bij regen zorgt het robuuste RESISTANT weefsel voor een optimale waterafvoer, en comfortopties als schuifbeglazing of de . Graag zou ik willen weten wie hier ook een overkapping heeft over zijn terras ( aan de achterkant van het huis). Ik denk er aan om zoiets te laten doen maar zou graag meer ervaringen horen.

Wat zijn de kosten van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.