dinsdag 24 maart 2015

Plantenkwekerij utrecht

Kwekerij in Utrecht , vind een kwekerij en alles over kwekerijen. Planta Groencentrum is dé tuinplanten groothandel en kwekerij voor hovenier en particulier in de regio Utrecht. Kwaliteit, nette prijs, ruim sortiment. Op zoek naar een boomkwekerij vlakbij Utrecht ? Bij Kwekerij de Koekoek vindt u bomen, struiken en nog veel meer!


Neem contact op met ons.

Graag vertellen wij u meer over onze biologische kwekerij en onze visie op een gezonde bodem, een sterke plant en vooral een prachtige tuin. Ter introductie onderstaand een filmpje. Kwekerij Jongerius, voor tuinplanten direct uit de kas en scherp geprijsd.


Onze kwekerij is op vrijdag en zaterdag geopend voor particuliere verkoop. De producten die door ons geteeld worden kunt u zelf in de kas uitzoeken. Welkom bij Kwekerij de Hessenhof.


We durven het bijna niet te zeggen, maar eigenlijk is onze biologische vaste plantenkwekerij De Hessenhof, gelegen op een mooi plekje op de Veluwe, uniek. Onvergelijkbaar wat betreft het sortiment planten. De verrassing is de decoratieve inspirerende moestuin waar bijzondere groentes zijn gecombineerd met bloemen, waaronder veel (zomer)bollen.

In de kwekerij bestaat ons assortiment uit stoere en makkelijke planten die we ook in eigen tuin hebben toegepast. In de moederplantenbedden is goed te zien hoe planten . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Kwekerij Ome Joop is gespecialiseerd in perkplanten, vaste planten, violen, lelies en kerstbomen. Kom snel langs om ons assortiment violen te bekijken! Groot BV is steeds op zoek naar noviteiten om zich te blijven onderscheiden.


Voorbeelden hiervan zijn de Dieffenbachia Bertina, Ficus Kinky en de nieuwste aanwinst Alocasia Black Magic. Verder op deze pagina relevante webwinkels, keurmerken en nuttige sites. Bloemen, Kwekerij Vacatures beschikbaar in Utrecht (provincie) op Indeed. U kunt nu wilde planten bestellen via onze webshop.


Als u een bestelling heeft geplaatst, dan zullen wij op de kwekerij onze voorraad controleren. De planten worden geleverd als kale wortel, in pot of als plug. Wij sturen de planten op!


Daphne-soorten en cultivars. Vereniging van Cactus en vetplantenliefhebbers. Plantenkwekerij Jongerius Houten B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.